“Нехай ЗЕ люструє Андрія Богдана та Кучму” – Ірина Фаріон (відео)

Ірина Фаріон
Ірина Фаріон

Заяві Президента Володимира Зеленського можна повірити тоді, коли він люструє керівника ОП Андрія Богдана і екс-президента Леоніда Кучму.

Про це в ефірі програми «Говорить Великий Львів» у четвер, 11 липня, заявила кандидат у нардепи Ірина Фаріон, передає Вголос.

Вона наголосила: коли прослухала заяву Зеленського про люстрацію, склалося враження, що подивилася ще один номер із «95 кварталу».

Також, за її словами, у слова Президента можна буде повірити тоді, коли люстрація пошириться на двох осіб, які вже призначив на посади Зеленський.

Зокрема, це керівник Офісу президента Андрій Богдан. Він підпадає під люстрацію відповідно до закону, за який проголосували у Парламенті у 2014 році, хоча цей закон і гібридний, як і все, що робила попередня влада, вважає кандидат у нардепи.

«Друга особа, яка потрапляє під люстрацію, – це Леонід Кучма. Саме його попередня влада завела у «Мінські домовленості». А формат «мінських домовленостей», за словами Фаріон, – це легітимізована окупація України.

«І ця легітимізована окупація України триває від 25 травня 2014 року, коли країна проголосувала за Порошенка. Бо саме за Порошенка у цей формат домовленостей завели Медведчука і Кучму».

При цьому кандидат у нардепи звернулася до Зеленського із запитанням, чи готовий він люструвати «батька інформаційної окупації України» Кучму?

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини