Ірина Федишин разом з MARUV виступила на агітаційному концерті екс-регіонала у Харкові (фото, відео)

Ірина Федишин

Продюсер Ірини Федишин не бачить у цьому нічого поганого

Львівська співачка Ірина Федишин виступила у Харкові на безкоштовному концерті, де агітували за екс-регіонала Володимира Мисика, що зараз балотується у Верховну Раду по мажоритарному округу №172, пише zaxid.net.

«Фестиваль сім’ї», у рамках якого відбувся концерт, проходив у неділю, 14 липня, на місцевому стадіоні «Восток». На концерті виступала Ірина Федишин, MARUV та Сергій Бабкін. Також на під час святкувань виступав мер Харкова Геннадій Кернес, що агітував за екс-регіонала Володимира Мисика, що балотується у цьому виборчому округу.

«Я думаю, ви всі помічаєте, що Харків стає все кращим. Але ви всі хочете, щоб там, де ви живете, у ваших дворах ставало все краще. І я вам гарантую, як харківський міський голова, що прийде час і ми прийдемо у кожен куток, і зробимо все можливе, разом з вашим представником у Верховній Раді Володимиром Мисиком і разом з іншими активними людьми», – цитує слова мера Харкова Геннадія Кернеса місцевий портал «Харьковские Известия​».

Під час святкувань виступав і Володимир Мисик, назвавши присутніх «однією великою сім’єю». На фото з безкоштовного концерту також можна помітити численні повітряні кульки з прізвищем Володимира Мисика, які роздавали всім присутнім на фестивалі.

На своїй сторінці у Facebook співачка Ірина Федишин також опублікувала фото та відео з концерту у Харкові, однак не згадала, що там агітували за політика з сумнівним минулим.

Продюсер співачки Віталій Човник вважає, що виступ Ірини Федишин у Харкові важко назвати агітаційним. У розмові із ZAXID.NET він заявив, що під час виступу співачки на сцені не було політичних банерів чи іншої агітаційної продукції, хоча не помітити повітряні кульки з рекламою Мисика у руках слухачів було неможливо.

Водночас Віталій Човник не заперечує, що співачка знала заздалегідь про виступ депутата Володимира Мисика.

«З приводу того, що Мисик має вітати [глядачів] десь після концерту, нам було відомо. Але він безпартійний, не має відношення до жодної політичної сили.

Це ми знали, що буде його вітання в кінці концерту, але він безпартійний, тому ніяких питань з цього приводу нема», – сказав ZAXID.NET Віталій Човник. Він також відмовився назвати суму гонорару Ірини Федишин за цей виступ.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини