Депутати Ради зняли прощальне відео та заспівали гімн України

Депутати восьмого скликання заспівали гімн України. Після цього спікер Андрій Парубій виступив з прощальною промовою.

Депутати Верховної Ради України заспівали Гімн України біля будівлі парламенту в честь завершення роботи 8-го скликання і зробили спільне фото, після чого спікер Андрій Парубій виступив з прощальною промовою. Відповідне відео публікує на своїй сторінці у Facebook фотограф Ян Доброносов, передає Корреспондент.

“Це були круті роки того, що ми зробили, історія це оцінить. Коли я згадую, як ми приймали декомунізацію, церковні закони, приймали закон про мову, безвіз, до них можна по-різному ставиться, – 144 закони. Нас сьогодні намагаються дискредитувати всіма силами і величезні засоби масової інформації кидаються на те, щоб дискредитувати цей склад, але історія дасть оцінку нашій роботі”, – заявив спікер парламенту перед депутатами.

“Я можу сказати свою оцінку сьогодні, коли ми стояли пліч-о-пліч і створювали нову армію… Ми сперечалися, і, очевидно, так буває і має бути в будь-якому парламенті, але я знаю точно: кожен вболівав за Україну, за велич України, за перемогу України на передовій. Це не завершує нашої каденції, ми будемо боротися за всі досягнення, ми не дамо нікому ліквідувати жодного досягнення, якого ми досягли”, – підсумував Парубій.

Відзначимо, що в четвер, 11 липня, – заключний день роботи парламенту восьмого скликання.

Раніше повідомлялося, що Рада прийняла новий Виборчий кодекс. В Україні вводяться відкриті партійні списки з регіональними округами, прохідний бар’єр знижений з 5 до 4%.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини