“Через таких як ви, війна!” Патріот з Донбасу поставив на місце прихильника “русского міра”

Українець з Донбасу яскраво поставив на місце громадського діяча Олександра Скубченка, який затято виступає за надання регіонального статусу російській мові і поширює фейки про утиск російськомовних громадян в Україні.

Про це інформує Обозреватель.

Емоційну відповідь на його випади чоловік озвучив, зателефонувавши до студії “Магнолії-ТВ” (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

“Це Краматорськ. Слухаю цього молодика – він взагалі розуміє, яку нісенітницю і ахінею несе з приводу мови?! А чим відрізняється Донецьк і Донбас? Тут що, золота жила така йде, що нам потрібна регіональна російська мова? Про що ви взагалі говорите? У нас суржик є, ми говоримо будь-якою мовою, ми виїжджаємо в Харків і вже спілкуємося іншою мовою. А ви чешете таку хрінь!” – сказав житель сходу України.

“Через таких, як ви, війна тут! Путін, що, запитує в селах, хто якою мовою розмовляє?! І гинуть всі підряд: болгари, гагаузи, росіяни, українці! А ти сидиш розумну пику робиш! Негіднику, через таких, як ти, війна тут йде!” – розгнівано додав патріот.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини