Гончаренко в кулуарах ПАРЄ яскраво поставив на місце главу російської делегації Павла Толстого (відео)

У мережі з’явилося відео, де український депутат від фракції «БПП» Олексій Гончаренко яскраво поставив на місце главу російської делегації Павла Толстого в кулуарах ПАРЄ.

Все почалося з того, що українець давав інтерв’ю російським ЗМІ, де з обуренням прокоментував повернення РФ в ПАРЄ. «Тим, хто сьогодні голосував, буде соромно. Вони будуть стояти і плакати, як таке допустили. Тому що ви без крові не можете. У вас такий президент. Він хоче проливати кров, він хоче вбивати! Ви знаєте, що він вбиває наших дітей? »- поставив він на місце пропагандистів.

Під час цього в розмову втрутився Толстой, який спробував заспокоїти Гончаренко. “Все буде добре. Тепер все добре з тобою. Заспокойся », – почав повторювати росіянин. «Твою простягнуту руку, руку негідника ми знаємо. У ній газ «Новачок», і шпиль Солсбері, і ракети «Бук», і все інше », – відповів йому Гончаренко. На це Толстой знову відповів, що все буде добре, а також зазначив, що все буде вирішено за круглим столом. «Який круглий стіл? Ти будеш сидіти на лаві підсудних разом з Путіним. Біжи звідси, ганьба тобі. Будеш бігти, добіжиш до Гааги! Ти будеш в Гаазі, негідник і покидьок! Разом з Путіним! »- кинув Гончаренко слідом росіянину.

Джерело: Prefiksblog

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини