«Цей бій програно, але війна триває!»: Притула висловився з приводу повернення Росії у ПАРЄ

Сергій Притула
Сергій Притула

Перемогою російських грошей над здоровим глуздом називає ведучий, волонтер Сергій Притула повернення Росії з правом голосу у ПАРЄ.

Про це він написав у своєму Facebook. Він також зазначив, що подвійні політичні стандарти стають загальноєвропейським трендом.

“Неприємна новина сьогодні надійшла зі Страсбургу. Росію повернуть до роботи у ПАРЄ з правом голосу. На жаль, часом, російські гроші перемагають здоровий глузд. А також це ще один приклад того, що подвійні стандарти – це хвороба не тільки української політичної системи, а загальноєвропейський тренд. Демократичні засади на одній шальці терезів не завжди переважують інтереси певних країн та політиків у стосунках навіть з очевидним агресором.
Попри все, вважаю за потрібне подякувати українській делегації у ПАРЄ. Особисто знаю декого з делегації і знаю, яких зусиль, нервів та недоспаних ночей їм вартувало тримати делегацію РФ у санкційному полі. Ви представляєте різні політичні сили в українському парламенті, але ви завжди мали один спільний знаменник – інтереси України на міжнародній арені. Ворог вибрав підступний момент зміни політичних еліт в Україні, коли одні відійшли від справ, а інші ще не вступили у повній силі. І тільки ваших зусиль, на жаль, виявилось не достатньо. Переконаний, що ті, з кого буде сформовано новий склад української делегації у ПАРЄ після дочасних виборів до парламенту, мають взяти на озброєння всі найкращі напрацювання своїх попередників і не цуратись звертатись до вас за консультаціями. Вірю, що вам вистачить мудрості навчити прийдешнє покоління парламентарів, як відстоювати наші інтереси у міжнародних організаціях! Ще раз спасибі усім вам. Цей бій програно, але війна триває!”

Неприємна новина сьогодні надійшла зі Страсбургу. Росію повернуть до роботи у ПАРЄ з правом голосу. На жаль, часом,…

Gepostet von Сергій Притула – офіційна сторінка am Dienstag, 25. Juni 2019

Роксоляна Панич, для Україна Неймовірна

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини