“Зеленський може розраховувати на мою пораду, допомогу, плече” – Порошенко (відео)

Команда “Європейської Солідарності” у своїй політичній діяльності готова допомагати новій владній команді у всіх питаннях, що представляють державний інтерес: забезпечення підготовки України до вступу в Європейський Союз і НАТО, а також відсічі спроб антиукраїнських сил розгорнути державу назад до російського рабства.

Про це лідер партії Петро Порошенко заявив в ефірі телеканалу “Україна”.

“Я – людина, яка точно не сповідує принцип “чим гірше, тим краще”. У питаннях, які становлять державний інтерес, президент Зеленський в разі необхідності точно може розраховувати і на мою пораду, і на моє плече, і на мою допомогу. Допомагаючи Зеленському, я допомагаю Україні як патріот, як людина для якої Україна – понад усе, я твердо буду продовжувати цю лінію і надалі”, – сказав Порошенко.

Він також зазначив, що його команда точно підтримає особисте голосування нардепів.Крім того, Порошенко підкреслив, що партія “Європейська Солідарність” точно не буде співпрацювати в парламенті наступного скликання з політичними силами, які сповідують популізм або ідеї повернення України до “русского мира”.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини