“Велика політика – це не шаурма і не концерти Монатіка, а ось такі переломні ситуації, як зараз…” – Остап Дроздов

Український журналіст Остап Дроздов на своїй сторінці у Facebook висловив думку, що Президент Володимир Зеленський має вимагати відставку Міністра внутрішніх справ України:

“Аваков є основним бенефіціаром перемоги Зеленського. Тому для Зеленського прямо в ці хвилини настає час Ікс. Якщо президент не вимагатиме відставки Авакова – отже, зелений президент офіційно визнає Авакова своїм регентом. Питання зараз не в посаді міністра МВС – питання зараз у посаді Президента України. Якщо нині-завтра від Зеленського буде ні пари з уст стосовно Авакова – це означатиме, що в нас на посту президента неповнолітнє, функціонально обмежене дітьо, яке Авакову відводить роль недоторканного сірого кардинала. Якщо ж усе-таки команда Зеленського хоче по-справжньому осідлати посаду президента – прямо зараз є чудова нагода публічно вимагати відставки Авакова і в такий спосіб позбутися найбільш токсичної людини в оточенні радників-шептунів. Повторюю, що на кону не пост міністра, а пост президента, оскільки Авакова – це по факту фігура, яка зараз є рівнозначна президентській. Якщо Зеленський політично не обнулить Авакова, то Аваков обнулить Зеленського. Для Зеленського лишити на вершині Авакова – означає не тільки легітимізувати власну неповносправність, але й легалізувати статус недоторканного сірого кардинала, який собі вже зуби з’їв на поїданні «союзників». Час Ікс настав. Велика політика – це не шаурма і не концерти Монатіка, а ось такі переломні ситуації, як зараз із Аваковим. Дітьо мусить себе проявити. Інакше так і лишиться в памперсі.”

Аваков є основним бенефіціаром перемоги Зеленського. Тому для Зеленського прямо в ці хвилини настає час Ікс. Якщо…

Gepostet von Ostap Drozdov am Montag, 3. Juni 2019

Алла Гунченко для Україна Неймовірна

Редакція може не поділяти думку авторів. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини