Після суперечки з Зеленським “Прямий” канал купив квартиру родині загиблого шахтаря

Пропозицій щодо спільної купівлі від президента, який на камери пообіцяв оплатити 50% вартості житла, не надходило.

Сьогодні, 3 червня, телеканал “Прямий” придбав квартиру для родини загиблого шахтаря. В 48-річного Михайла Павлика залишилися дружина та троє дітей – два хлопці 16 й 15 років та 8-річна донька. Сім’я тепер житиме у власній квартирі, в будинку, де вони раніше винаймали помешкання, повідомляє сайт каналу.

“Трикімнатна квартира площею 72 кв. м розташована в місті Червоноград на вулиці Сокальська, 28. Антоніна Павлик розплакалася, коли дізналася, що вона стала власницею квартири”, – йдеться в дописі.

“Станом на 3 червня інформації про те, що родина шахтаря отримала житло від Володимира Зеленського, немає. Також жодних звернень на адресу “Прямого” щодо придбання житла від глави держави не надходило”, – зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, 30 травня під час візиту на шахту Львівщини, де внаслідок аварії загинули двоє гірників, президент Володимир Зеленський мав словесну перепалку з журналісткою телеканалу “Прямий”. Зокрема, Зеленський запропонував журналістці, щоб він та телеканал “Прямий” скинулися 50% на 50% та купили квартиру родині шахтаря.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини