Усі закупівлі в одному місці: львівські IT-шники вигадали, як полегшити життя рестораторам

На вулиці 21 століття, а закупівлі в HORECA і досі проводять папірчиками та месенджерами!” – розповідає Ольга, одна з засновників та ідейна натхненниця нового проекту Granat Garden.

“У той час, як інші частини бізнесу стають сучаснішими, перебазовуються у хмарні сховища, загалом автоматизуються, тобі все ще доводиться надиктовувати по телефону список продуктів без можливості прямого контролю фінального результату. З цим можна миритись, а можна змінити ситуацію.  На щастя, ми живемо в українській столиці новітніх технологій!”

Granat Garden – це перший в Україні сервіс автоматизації закупівель.

Презентуємо новий сервіс на території України – технології для кожного! Сервіс дає змогу перетворити індустрію гостинності, зменшуючи витрати, збільшуючи прозорість та усуваючи недоліки на кожному етапі надання послуг.Granat Garden – прагне вирішувати технологічні потреби галузі!Технології роблять наше життя легшим. А для бізнесу IT технології відкривають нові можливості зростання. Granat-garden – це зручний сервіс автоматизації закупівель та покращення взаємодії між рестораном і постачальником. Тривалий процес закупівель і пов'язаних з ним комунікацій стає керованим в будь-який момент часу, з будь-якої точки світу. Granat-garden скорочує час на обробку замовлень в кілька разів і зменшує кількість повернень і помилок.Переваги:Більше не потрібно дзвонити і уточнювати ціни та наявність товару у постачальника. У вас завжди актуальний прайс-лист!Отримуйте миттєві сповіщення про події, що сталися в замовленняхВся звітність у вас на долоні: обороти, закупівлі по постачальникам, залишки складу.Якщо вам знадобився товар, якого немає у вашого постачальника, то ви можете залишити заявку. Постачальники самі на неї відгукнуться!Автоматизація документообігу (формування накладної)Ресторанам:Зручно: всі ваші замовлення доступні онлайн і в мобільному додаткуВигідно: стандартизовані замовлення, прозорий бізнес процес, людський фактор (100% виключений), зменшення кількості повернень (до 82%), зниження трудовитрат на 40%Постачальникам:Перший онлайн ринок в Україні. Ваші продукти побачать всі покупці України , і зможуть зробити замовлення. При бажанні ви можете приховати свої продукти із загального доступу.Створюйте каталоги, регулюйте всі ціни відразу або для конкретних покупців. Встановлюйте знижки та акції для покупця, для категорії або конкретного продукту.Всі комунікації і листування в одному місці, по кожному конкретному замовленню. Ніякого людського фактора і втрати даних.Вам потрібно терміново продати продукт? Створіть промо та встановіть ліміт часу і обсягу. Всі покупці побачать ваші пропозиції.Вам потрібен великий потік нових клієнтів? Робіть розсилку пошти всім покупцям, розміщуйте рекламні банери. Всі покупці будуть знати про васЗробіть свій внесок в прозорість. Дайте відгуки про своїх партнерів, оцініть їхню роботу по суті.Глибока аналітика всіх продажів. Історія продажів: хто купує, що, скільки і коли. І аналітика роботи ваших менеджерів клієнтів.Покупці роблять тендери, беруть участь. Просувають свої продукти і завойовує довіру.Всі замовлення обробляються онлайн в одному місці. Ви бачите замовлення кожного покупця і загальну область доставки на обрану дату.Знайомтесь з людьми, які вже процвітають на Granat Garden, щоб заощадити час і модернізувати свої операції.

Gepostet von Granat Garden am Dienstag, 12. März 2019

Granat Garden – перший в Україні сервіс, який автоматизує закупівлі для HoReCa. А отже – економить час, гроші й ресурси. Плутанина з накладними, цінові маніпуляції посередників, помилки, пов’язані з неточністю інформації, – все це у минулому. Повна інтеграція сервісу з документацією, власний кабінет та можливість контролю процесу на кожному етапі здатні значно полегшити життя ресторатора.

Окрім спрощення процедурної роботи та зменшення впливу людського фактору автори сервісу велику увагу приділили безпеці. “Не лише захист персональних даних, але й вміст замовлення та перелік постачальників є комерційною таємницею наших клієнтів. Це дуже важлива справа, тому всі дані є конфіденційними” , – розповідають розробники Granat Garden.

На сьогодні сервіс уже залучив понад 30 постачальників і не планує зупинятись на досягнутому. Бакалія, м’ясо, овочі, алкоголь, господарські товари та спеціалізована побутова хімія – усе в одному місці. Замовник має можливість порівняти ціни, сертифікацію продукції та способи доставки, обравши для себе найбільш зручного партнера.

Географія постачальників не обмежується Західним регіоном, адже сервіс всеукраїнський. Таким чином Granat Garden підтримує не лише великого імпортера, але й малого місцевого виробника та пропонує йому вихід на ринки більшого масштабу. А кінцевому споживачу, клієнту, ресторану допомагає насолоджуватись смаком автентичного продукту українського виробництва.

Наша головна місія – зібрати на майданчику всю необхідну інформацію та інструменти для успішного ведення ресторанного чи готельного бізнесу в Україні. Допомогти надійним партнерам знайти один одного. Україна – дуже гостинна країна, працювати у якій має бути легко та прибутково!

Прозоро, безпечно, швидко та якісно – більше не маркетинг, а вимога часу.

Для ресторанів ця послуга є абсолютно безкоштовною. Необхідно лише зареєструватись у сервісі Granat Garden. Для постачальників передбачений безкоштовний пробний період. Більше деталей на  сайті та Facebook сторінці.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини