Порошенко оновлює БПП до виборів у Раду: з’їзд партії відбудеться 31 травня

Партію Петра Порошенка планують оновити до парламентських виборів. Про це ітиметься під час форуму Громадської організації «Солідарна Справа Громад», заявив сам Порошенко. З’їзд партії, де мають представити програму, відбудеться 31 травня.

«На великому з’їзді, який відбудеться 31 травня, сьогоднішні обговорення увійдуть до нової програми», – заявив Порошенко, – про це повідомляє Громадське.

Ми любимо стан боротьби, але ми мріємо про стан перемоги.Незважаючи на нашу позицію, що на порушеннях Конституції не можна будувати державу, наша політична сила ухвалила рішення брати участь у виборах до ВР. Адже політик, який боїться виборів, – не політик. І ми не боїмося виборів, хоч у нас попереду важка робота в опозиції.Ключ до об’єднання і перемоги – це оновлена партія, з оновленим керівництвом, з величезним представництвом громадськості, волонтерів, добровольців. Людей, які здатні діяти ефективно в нових умовах.Впевнений, що на великому з’їзді партії, який відбудеться 31 травня, ми врахуємо більшість думок, які сьогодні будуть озвучені на форумі «Солідарна Справа Громад», і ці позиції точно увійдуть у програмні документи оновленої партії.

Gepostet von Петро Порошенко am Freitag, 24. Mai 2019

 

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини