5 локацій біля Львова, де можна добре відпочити на природі

На календарі травень, погода нарешті налагодилася, на носі – багато вихідних, час маринувати м’ясо і – на природу. VG Львів підготував п’ять пікнік-локацій на за містом, куди не треба довго їхати, але можна добре відпочити на лоні природи.

Верещиця

Розташована на території Яворівського національного природного парку. Для комфортного відпочинку на лоні “дикої” природу тут є все необхідне: дитячий майданчик, магазин, туалети, смітники. Орендувати альтанку або будиночок можна у лісі, або біля озера. За бажанням можна і порибалити. За окрему плату є мангали, дрова, шампура.

Де: село Верещиця, Яворівського району на території Яворівського національного природного парку

Телефон: 096 46 00 780

Сторінка у Фейсбук

Альбатрос

Розташована у селі Воля-Гомулецька. На території “Альбатроса”  є мальовниче озеро, готель, магазин, прокат байдарок, ресторанчик. В останньому пропонують страви української кухні. Для тих, хто хоче “зі своїм” за окрему плату є колиби з мангалами, дрова. Вхід на територію бази відпочинку платний – 30 гривень.

Де: вулиця Озерна, село Воля-Гомулецька, 6, Жовківський район

Телефон: 097 45 72 791

Сторінка у Фейсбук

Криве озеро

На території відпочинкового комплексу “Криве озеро”, який потопає у зелені, працює готель з зоною СПА, два ресторани, дитячий майданчик і прокат катамаранів. Влітку напускають басейн із гірками. Відвідувачі нахвалюють мальовничі краєвиди довкола, хоча й ганять дорогу до відпочинкового комплексу. Альтанки, мангали, дрова, рибалка – за окрему плату.

Де: вулиця Зелена, 34, місто Новояворівськ

Телефон: 096 39 56 916

Сторінка у Фейсбук

Львівська Швейцарія

Тиша, спокій і мальовничі краєвиди – це про “Львівську Швейцарію”. Якщо, звісно, біля вас не відпочиватиме дуже галаслива компанія. На території є готель, кафе-бар, дитячий майданчик, лазанка. “Родзинка” відпочинкового комплексу – озеро з містком, на якому виходять дуже гарні фото. По всій території розташовані альтанки з мангалами. Можна вибрати ближче до води, або у затінку дерев. Вхід платний – 90 гривень.

Де: село Давидів, Пустомитівський район

Телефон: 067 24 90 367

Сайт

Бухта Вікінгів

Популярне серед львів’ян місце, тому на вихідні тут людно. На території комплексу є озеро, баня, сауна, десятки альтанок різного розміру з мангалами, кафе, готель, кілька колиб і ресторан. Для дітей – мотузковий парк, гойдалки. Шанувальники активного відпочинку можуть пограти і настільний теніс чи баскетбол, або постріляти по мішенях.

Де: вулиця Лісова, 14, Старе Село

Телефон: 067 51 25 555

Сайт

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини