“Хто діє проти Зеленського, той діє проти України” – Леонід Кравчук

Перший Президент України Леонід Кравчук раптово знову опинився в центрі інформаційного простору України, розсипаючись компліментами на адресу новообраного Президента України.

Про це у своєму блозі написав блогер Pavel Sebastianovich.

“Кравчук сказав цікаві речі

Хто діє проти Зеленського, той діє проти України. Його обрало переважна більшість. Всі, хто любить Україну, повинні думати, як влаштувати життя в Україні по-новому. Це позиція політика, державника.

Люди винесли вердикт Порошенко. Бідність, корупція, незакінчена війна, мільйони переселенців, комуналка – так ніхто жити не хоче. Люди не хочуть старих політиків. Нове життя вимагає нових політиків.

Я знаю Зеленського – це порядна, висококультурна, освічена, чесна, совісна людина. Ці якості дозволяють йому стати президентом, набираючи політичний досвід.
А Порошенко ще молодий. Потрібно припинити грати роль учителя, позбутися корупційного оточення, змінити стиль… якщо зможе, то повернеться в політику.

І я не вірю в те, що Зеленський не досидить свій термін. Цю “качину пісню” поширюють ті, хто ходить на Банкову дякувати президента за його видатні заслуги, співробітники Рошен і чиновники.”

Кравчук сказал интересные вещиКто действуют против Зеленского, действуют против Украины. Его выбрало подавляющее…

Gepostet von Pavel Sebastianovich am Samstag, 27. April 2019

Раніше Громадське запитало в першого президента України Леоніда Кравчука, як саме відбувається передача влади, що він може порадити майбутньому президенту Володимиру Зеленському і як досвідчений політик ставиться до того, що головну посаду в країни обійматиме комедійний актор.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини