Порошенко записав нове звернення до Зеленського

Спілкування з мільйонами українців важливіше, ніж вихідні в Парижі, вважає чинний глава держави.

Президент України Петро Порошенко звернувся до кандидата Володимира Зеленського із закликом взяти участь у дебатах на НСК Олімпійський 14 квітня. Про це глава держави сказав у відео, опублікованому на його сторінці в Facebook в суботу, 13 квітня.

“Володимир Олександрович, спілкування з мільйонами українців важливіше, ніж вихідні в Парижі. Не ховайтеся від виборців, не тікайте від преси, не бійтеся опонента, не кидайте трубку. Повертайтеся, прилітайте і поговоріть, нарешті, з людьми. До зустрічі. В неділю. На стадіоні”, – сказав Порошенко.

За його словами, дебати повинні розпочатися завтра о 14:00.

Володимире Олександровичу, 14 квітня о 14 годині чекаю вас

Володимире Олександровичу, 14 квітня о 14 годині чекаю вас на стадіоні "Олімпійський" на дебати.Спілкування з виборцями важливіше, ніж вихідні у Парижі.

Gepostet von Петро Порошенко am Samstag, 13. April 2019

Раніше 13 квітня Адміністрація президента офіційно анонсувала візит Порошенка на НСК Олімпійський в неділю 14 квітня для участі в дебатах із Зеленським. У МВС заявили, що проведуть зустрічі зі штабами кандидатів напередодні дебатів.

Також в штабі Порошенка заявляли, що президент проведе дебати 14 квітня на стадіоні, а також 19 в студії Суспільного. Зеленський раніше оголосив, що його дебати відбудуться на Олімпійському 19 квітня.

Джерело: Корреспондент.net

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини