“Я всіх почув і зробив висновки”: Порошенко записав відеозвернення до виборців

Порошенко

Глава держави вважає, що перед українцями стоїть вибір між Європою і Росією.

Президент України Петро Порошенко подякував своїм виборцям за голоси в першому турі виборів глави держави 31 березня та закликав збільшувати підтримку в другому турі голосування. Про це він заявив в оприлюдненому у соцмережі Facebook відеоролику тривалістю трохи більше хвилини, передає ТСН.

Приєднуйтеся www.euua.org

Якщо ти підтримуєш курс України до Європейського Союзу, то реєструйся на euua.org та запрошуй друзів. Нас має бути більше. Ваша підтримка дуже потрібна – приєднуйтеся!P.S. Окрім реєстрації на сайті, з 9:00 до 19:00 працює «гаряча лінія» для реєстрації – 044 351 00 30.

Gepostet von Порошенко2019 am Samstag, 6. April 2019

“Всім привіт! Багато-хто висловлюється проти мене в соцмережах і на телебаченні. І біля урн для голосування також. Я всіх почув. Тих, хто голосував за мене – дуже дякую вам за це. І тих, хто підтримав інших кандидатів – зробив висновки”, – заявив Порошенко.

Він запевнив, що перед Україною стоїть загроза повернення під російський вплив. “Ми можемо дуже швидко просунутися до вільної Європи. Але ще швидше – відкотитися під імперську Росію. Така загроза є. Або – або”, – зауважив глава держави.

“У нас вільна країна вільних людей. І Україна такою має залишитись. Якщо ми не дамо перетворити нас на Росію. А для цього потрібен сильний президент і верховний головнокомандувач. Сильний, а не слабак”, – заявив Порошенко.

Нагадаємо, 31 березня в Україні відбувся перший тур виборів президента України. Згідно за результатами підрахунку 100% до другого туру проходять Володимир Зеленський (30,24%) і Петро Порошенко (15,95%). Тимошенко зайняла третє місце з результатом в 13,4%. Єдиним регіоном, де вона здобула перемогу, стала Івано-Франківська область. Порошенко переміг у Львівській і Тернопільській областях, Юрій Бойко – у Луганській та Донецькій областях, а Зеленський – у решті.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини