“Я хочу, щоб вибори припинили бути шоу і обміном відозвернень”: Скрипін звернувся до Порошенка і Зеленського

Журналіст Роман Скрипін запросив кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленськогона дебати. Про це він заявив у відеозверненні в четвер.

Пов’язане зображення

“Оскільки всі ловлять хайп на темі дебатів і готові провести вже всі, кому не ліньки, закон є закон, закон говорить, як їх треба проводити, передає Gazeta.ua.

Вже з’явилися два відеозвернення щодо викликів один одного то на дебати, то на стадіон, то потім здавати аналізи.

Я хотів би сказати простіше. Не треба вигадувати велосипед і записувати звернення. Вже виходили дебати на UA: Перший і на ATR.

Шановні кандидати у президенти, обидва. У вас є до 19 квітня шанс просто прийти в студію ATR, найближчий четвер, тобто через тиждень на програму “Їх треба дебати”. Зважаючи на масштабність ваших особистостей і ті мільйони виборців, які за вами стоять, 55 хвилин буде мало, збільшимо хронометраж.

У вас є шикарний шанс вибачитися один перед одним, за всі прикрощі які наговорили і провести дебати. Обіцяю бути чемним хлопчиком”, – сказав телеведучий.

Журналіст заявив, що “хотів би почути відповіді на найважливіші питання щодо 5-річної перспективи”.

“Щоб люди зробили усвідомлений вибір, щоб вибори припинили бути шоу і обміном відозвернень. Хочу, щоб ви пояснили людям своє бачення розвитку цієї країни, у якій ми з вами живемо. І де одного з вас оберуть президентом за будь-яких обставин”, – звернувся Скрипін.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини