У львівському парку збудують готель міжнародної мережі

У Львові на території Парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького збудують готель міжнародної мережі Hilton. Йдеться про територію колишнього музею історії військ Прикарпатського військового округу.

5 квітня, про це повідомив під час засідання виконавчого комітету Львівьскої міськради міський голова Львова Андрій Садовий.

Як повідомляє ZAXID.NET керівник міського управління архітектури та урбаністики Юліан Чаплінський зазначив, що зараз забудовник розробляє концепцію готелю Hilton. Коли вона буде готова, її публічно представлять для обговорення.

За словами мера Львова Андрія Садового, забудовник також проведе реконструкцію Парку культури, зокрема аварійної арки на вході у парк з боку вулиці Вітовського. А концепцію майбутнього готелю розробляють міжнародні архітектурні організації.

Територія колишнього музею, де розпочнуть будівництво

“Половина будівлі це має бути класичний готель, інша частина – апарт-готель. Це має бути споруда високого архітектурного рівня, витвір мистецтва”, – зазначив мер.

Минулого року депутати Львівської міськради дозволили ТзОВ “Апартготель” викупити земельну ділянку, на якій розташований колишній військовий музей.

Hilton Hotels Resorts – міжнародна мережа готелів і курортів, що належить корпорації Hilton Worldwide. Компанія була заснована Конрадом Хілтоном (прадідусем співачки та моделі Періс Хілтон) в 1919 році.

Додамо, що львівський готель мережі Hilton може стати другим в Україні. У 2014 році п’ятизірковий Hilton відкрили у багатофункціональному 26-поверховому комплексі H-Tower в Києві.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини