Дебатам бути: Львів’яни креативно запропонували Зеленському та Порошенку подискутувати у місті Лева (відео)

Львів’яни запрошують кандидатів у президенти провести дебати на стадіоні «Сільмаш».

Вчора, 04 квітня 2019 року в мережі з’явилось креативне відео, в якому співвласник стадіону «Сільмаш» Ігор Гарасим запрошує Петра Порошенка та Володимира Зеленського провести дебати не на НСК «Олімпійський», а на львівському стадіоні «Сільмаш». За лічені години відео набрало тисячі переглядів у мережі Фейсбук, а наступного дня воно з’явилося вже на Ютубі.

Свою пропозицію Ігор Гарасим пояснює бажанням зробити кандидатів ближчими до народу:

«Після перегляду відео Володимира Зеленського та відповіді Петра Порошенка щодо проведення дебатів на НСК «Олімпійський» ми з друзями вирішили запропонувати кандидатам піти в народ і провести дебати на львівському стадіоні. Чому б ні, якщо цього року вони повністю відмовляються від усталених норм проведення дебатів? Я впевнений, що львів’янам було б цікаво бути присутніми на цих дебатах, а наше величне місто заслуговує на можливість приймати таких поважних гостей!»

Що стосується самого відео, Ігор Гарасим зазначив, що створення ролика зайняло буквально кілька годин – від спільного із друзями задуму до знімання та монтажу. Він переконаний, що виборчі кампанії можна проводити і за невеликі кошти, головне – аби було бажання і трохи креативності, а ще – командний дух.

Ініціативні львів’яни сподіваються, що дебатам бути на львівському стадіоні «Сільмаш»!

Єлена Тищенко, для Про Львів

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини