З ручною вишивкою, крайкою і коралями: де у Львові купити вишиванку

Шукаєте вишиванки у Львові?  Гарна вишиванка — прекрасний подарунок і собі коханій, і рідним, і друзям. Сьогодні, як ніколи, у всьому світі популярні українські національні мотиви в одязі. Тому кожна українка вважає за необхідність мати у своєму гардеробі ексклюзивну вишиванку або одяг з елементами народних орнаментів, який  можна одягати у будні та на свята, виглядаючи креативно, стильно і модно. VG Львів радить найкращі локації у Львові, де продають ексклюзивні вишиванки. 

Інтернет-магазин “LeoSouvenir”



Інтернет-магазин “LeoSouvenir” пропонує широкий асортимент сувенірної продукції та вишитого одягу в українському стилі. Реалізують вироби виготовлені тільки в Україні. Магазин пропонує більше 50 000 найменувань товарів. Тут представлені вироби і ручної роботи, і машинної вишивки.

Де: вулиця Зелена, 238

Телефон: 098-713-61-80, 067-739-07-29

Сайт


Магазин “Скиба”


Майстри оздоблюють вишванки за допомогою машинки. Кожен візерунок індивідуальний. Команда розробляє власні дизайни вишивок на одязі. Зручно, що вибравши вишиванку в інтернеті, приміряти і придбати її можна в магазині у Львові.

Де: вулиця Хмельницького, 212

Телефон: 067-141-96-07

Сайт


Ринок “Вернісаж”


Сюди найчастіше приходять львів’яни та туристи, щоб вибрати собі сучасну вишиванку, крайку чи чільце, гердани чи купити гарні коралі. І вибір на  цьому ринку народних промислів і справді дуже великий: тут і гаптовані та вишивані сорочки, і рушники, серветки і настільники, крайки і спідниці. Вишиванки на ринку продають на будь-який смак, можна, навіть, поторгуватися.

Де: вулиця Лесі Українки


Студія “Гойра”


Автором усіх колекцій одягу є дизайнер-модельєр Ірина Дмитрук, яка за роки своєї творчої діяльності створила унікальні роботи, де поєднані народні мотиви з сучасним колоритом і тенденціями сучасної моди.

Де:  вулиця Франка, 45

Телефон: 032-276-32-92, 067-979-47-22

Сайт


Крамниця “Компотт”


У цій крамниці Вам запропонують вишивку ручної роботи, українські та історичні прикраси, авторську біжутерію, які стануть органічним доповненням вашого національного костюма. У закладі все це роблять самі працівники, які володіють народним мистецтвом вишивки.

Де: вулиця Вірменська, 3

Телефон: 063-015-60-88

Сайт


Магазин “Oleschuk”


Ексклюзивні вишиванки ручної роботи: жіночі та чоловічі вишиванки, вишиті сукні, дитячі вишиванки, вишиті рушники та інші речі – все це в інтернет-магазині, а також на ринку “Південний” .

Адреса:  вулиця Щирецька,36, ринок “Південний”, магазин № 201

Телефон: 067-323-29-60, 066-775-35-80

Сайт


Магазин “Матусина вишиванка”


У магазині – широкий асортимент чоловічих, жіночих, дівочих і юнацьких, дитячих вишиванок і нитками, і бісером. Тут можна також замовити поясочки з ручною вишивкою, крайки, чільця та інше. Магазин приймає індивідуальні замовлення. Таким чином, вам вишиють блузу так, як ви забажаєте і на ваш смак.

Телефон: 097-487-90-27

Де: проспект Червоної калини, 53


Магазин “Бомбей”


Якщо ви шукаєте красиву вишиванку за доступною ціною, чи хочете купити туніку, а може, знаходитесь в пошуку сукні на свято і на кожен день, чи просто бажаєте придбати блузу – тут з радістю допоможуть. У магазині пропонують вишиванки для всієї родини.

Де: вулиця Дудаєва, 3

Телефон: 032-261-45-51

Сайт


Галицька мануфактура вишивки “Арт-лев”


“АРТ-ЛЕВ” – український бренд, що спеціалізується на змішаному типі мануфактурного виробництва, в основному ручної роботи, а також машинної вишивки. Тут величезний вибір українських костюмів, віночків, обручів, бутоньєрок, герданів, намиста та інших аксесуарів.

Де: вулиця Зелена, 149

Телефон: 067-508-48-36; 050-209-59-65

Сайт


Tetyana Paliy


Торгова марка Tetyana Paliy – український виробник одягу зі старовинною  національною вишивкою у сучасній інтерпретації. У магазині дизайнерки можна придбати як вишукану блузу на щодень, так і розкішну сукню нареченої або дружки. Є вишитий одяг для чоловіків і дітей. Величезний вибір аксесуарів.

Телефон: 067-674-31-28

Де: вулиця Котлярська, 16

Сайт

Фото з відкритих джерел

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини