Студенти Франкового університету звернулися до світової спільноти (відео)

Студенти філологічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка звернулись до світової спільноти.

Про це повідомляє журналіст 032.ua.

Українська молодь записала відео чеською мовою з проханням до світової спільноти вимагати негайного звільнення українських моряків, захоплених у Керченській протоці, а також повернення усіх полонених українців, які незаконно утримуються у в’язницях Російської Федерації.

Своє відео вони виклали у популярній соціальній мережі “Фейсбук”:

Звернення до світової спільноти від студентів Франкового університету

Звернення до світової спільноти від студентів філологічного факультету Франкового університету чеською мовою: "…Звертаємось до цивілізованого світу з проханням вимагати негайного звільнення українських моряків, захоплених у Керченській протоці, а також повернення усіх полонених українців, які незаконно утримуються у в’язницях Російської Федерації. Моряки, ми з вами!"Друзі, просимо поширювати з хештегом! #Free_ukrainian_sailors Дякуємо Христина Пікулицька (Chrystyna Pikulyts'ka) за організацію цього відео! А також студенткам: Natalka Tsyupak , Veronika Dubinska, Ярина Рис, Zhenya Poberezhnyk, Ira Hos, Anastasia Korzun, Діана Курзєнкова

Gepostet von Наукова бібліотека Львівського національного університету імені І. Франка am Mittwoch, 3. April 2019

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини