Роман Скрипін про Зеленського: “Чому ніхто не пише, що чувак реально об’єднав країну?”

скрипін

Відомий український журналіст Роман Скрипін публіуючи карту підтримки у голосуванні за Володимира Зеленського запитав: “Чому ніхто не пише, що чувак реально об’єднав країну?”

Пізніше у своєму Facebook Скрипін додав, що “Ви можете когось любити, а когось ненавидіти. Але треба навчитися приймати реальність такою, якою вона є. Це ж дуже просто. Подобається Вам вибір більшості, або ні, але це вибір. І, між іншим, це не мій вибір. Але я поважаю чужий. Якщо буде щось хибне, то спосіб позбавитися ми знаємо. Весна настала. Без загострень. Просто весна. І все буде добре.”

Ось як у Мережі відреагували на цей пост: “Пишуть… чому ж не пишуть? :))))) непримиренні західні регіони, які піклуються про свою білу хатинку, дозволяючи, щоб головою села був канібал. Та непримиренні східні регіони, які скучили по сусідам з ближніх республік і хочуть до них в гості …”, “Десь я таку карту вже видів. Об*єднував до того як це стало мейнстрімом, ага.”, “Єдині три греко-катольцькі області України проголосували за православну церкву…”, “Це об’єднав Порошенко проти себе, а не Зеленський”, “Бо воно якесь стрьомне те об`єднання”.

Джерело: Українці світу

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини