Тягнибок: “У той час, коли на сході України рвуться московські снаряди, кандидат в українські (!) президенти спокійнісінько обговорює…знижки на газ у самому серці Мордора…”

Чому працює “зелений коридор” для них? Яким чином вони як по свячену воду в Москву шастають?

Про це у дописі Олега Тягнибока.

“Це вже за будь-якою межею добра і зла. У той час, коли на сході України рвуться московські снаряди, захлинаються чергами сепарські кулемети, коли по всій Україні матері оплакують своїх синів, а діти – батьків, кандидат в українські (!) президенти спокійнісінько обговорює…знижки на газ у самому серці Мордора. Більше того – зі смиренністю викінченого холуя вислуховує приниження у бік своєї Батьківщини з уст одного із «кремлівських карликів».
Зрозуміло, що Москва у такий спосіб наочно демонструє українцям криваву цукерку: мовляв, виберете нашого пахолка Бойка – отримаєте знижку на газ. А те, що від стр іляли понад 13 тисяч ваших земляків – ну то ж всяке буває навіть між «братьямі»…
Зрештою, до цинізму одвічного ворога України та його запроданців нам не звикати. Важко збагнути інше: яким чином у воюючій країні відверті вороги навіть не намагаються приховати свою ворожість – отримують інструкції та вказівки у самому лігві агресора, аби потім повернутися в Україну і так само, не ховаючись, їх виконувати й формувати плацдарм для продовження московської агресії. Чому працює “зелений коридор” для них? Яким чином вони як по свячену воду в Москву шастають?
Хоча і тут все зрозуміло. Бо як може бути інакше, якщо влада в Україні – неукраїнська, олігархічна, барижна. Якби свого часу вона дослухалась до націоналістів й ухвалила запропонований нами закон про люстрацію, то за останні п’ять років такі, як Бойко/Медведчук не мріяли б навіть про посаду ліфтера у владних будівлях.
Втім, вже за тиждень маємо шанс все змінити. Не прогавмо його знову!”

Це вже за будь-якою межею добра і зла. У той час, коли на сході України рвуться московські снаряди, захлинаються чергами…

Gepostet von Олег Тягнибок am Samstag, 23. März 2019

Анастасія Сорока для Amazing Ukraine

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини