23 березня усі Галини святкують День янгола

За церковним календарем 23 березня іменини Галин. У цей день треба потішити всіх знайомих володарок цього імені увагою та приємними словами, адже вони чекають на привітання з іменинами!

Яке значення має ім’я «Галина»?

Це ім’я – своєрідна “візитка” українських жіночих імен. Вчені вважають, що українська форма цього імені виникла від давньоруської назви пташки галки, що в перекладі сучасною мовою означає чорна. Є й інша версія походження цього імені – від імені дочки морського володаря нереїди Галини.

З давньогрецької мови Галина — тиха, лагідна, спокійна. Зокрема — штиль на морі, тиха погода. У грецькій міфології — німфа, яка уособлює чисте і спокійне море, покровителька моряків. Також  в перекладі означає безтурботна. Проте Галина володіє твердими рисами, завжди впевнена в своїй правоті. Життєрадісна і творчо обдарована.

Поруч з цим ім’ям зустрічається у вжитку також ім’я Галя, яке старовинні календарі тлумачать як «кішечка».

Характеристика імені Галина

У дитинстві Галина росте слухняною дитиною. Вона добре вчиться, радує своїх батьків успіхами. З народження, усвідомлюючи себе дівчинкою, вона любить вбиратися, красуватися перед дзеркалом. Віддає перевагу дружити з хлопчиками, граючи з ними в рухливі ігри.

В юному віці Галина зачитується книгами. Її приваблюють фантастичні повісті, романи, розповіді про подорожі. Активна по своїй натурі, вона любить походи, гуртки, тому в колах хлопчаків користується репутацією «свого хлопця».

З-за слабкого імунітету, яким страждає Галина протягом усього життя, її організм часто переносить інфекційні захворювання.

Ім’я Галина характеризується великою працьовитістю. Вона встигає і на роботі, і по домашньому господарству. Любить компанії, де прагне перебувати в центрі уваги. Вираз «будинок повна чаша» має безпосереднє відношення до значення імені Галина.

Які Галини у справах?

Не дивлячись на те, що зовні Галина часто виглядає скромно, вона здатна на дивовижну працездатність. Часто йде на подвиги і самопожеpтву. Як правило своє життя вона присвячує родині та близьким.

До справ Галя підходить з повною відповідальність і великою завзятістю, віддає перевагу доводити будь-яку розпочату справу до кінця і відповідно до очікуваного ефекту, навіть якщо для цього буде потрібно почати його спочатку або переробити одне і те ж дію кілька десятків разів. Перед тим, як що-небудь зробити, вона як добрий стратег продумає кожен наступний крок.

Вона наполегливо йде до наміченої мети, але дуже імпульсивна і чуттєва. Її ставлення до людей часто визначається настроєм. Крім того, притаманна їй і розважливість: з потрібними людьми вона — сама чарівність, з тим, хто здається їй непотрібним, стає холодна і навіть грyбувата.

Іменини

Галина відзначає День Ангела двічі на рік – 23 березня і 29 квітня. Її покровителька – Галина Коринфська – свята мучениця, постраждала за Христа.

Декілька привітань на День Ангела для Галин:

***

В день святковий гріють душу,
Теплі побажання,
Настрій свята в серці творять,
Щирі привітання!

В іменини ми бажаєм,
І щодня й щомиті,
Хай Галині помагає,
Ангел покровитель!

***

Як пісня дзвінко ллється,
Хай гарно так живеться,
Хай доля посміхається,
Здоров’я додається,

Хай буде свято на душі,
А серце щастям багатіє,
Хай водограй вирує почуттів,
Збуваються всі мрії!

***

Хай Галину нашу ангел вберігає,
І в усьому завжди їй допомагає!
Хай тобі Господь із неба,
Додає усе що треба.

Щоб добре серце мала,
І усім допомагала,
Розцвітала, багатіла,
І з роками молоділа.

Друзі щоб добра бажали,
На роботі поважали,
Щоби жити було мило,
Щоб завжди була щаслива!

Фото з відкритих джерел.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини