«Шеф» передової кухні, або смачно на п’ять зірок

Василь, шеф-кухар 66 мобільного госпіталю

Знайомтесь – Василь, елітний шеф-кухар з санаторію «Світязь», що у місті Трускавець Львівської області. Однак зараз, цей чоловік готує різноманітні смаколики, не для відпочивальників та туристів. Він годує поранених і медперсонал 66 мобільного госпіталю, який зараз знаходиться неподалік передових позицій наших військ. Сюди “швидкі” привозять наших поранених просто з поля бою.

Отримавши повістку, цей успішний майстер різноманітних делікатесів з легкістю поміняв обладунки розкішної ресторації на суворі умови військової польової кухні. Він вже звик до канонади, однак і тут він намагається, навіть маючи дуже обмежений асортимент продуктів балувати всіх смачними ресторанними блюдами. От, наприклад, випробовуючи духовку він спік для всього особового складу просто неперевершений пиріг з яблук.

Кухня 66 мобільного госпіталю

Направду я люблю готувати борщ, – зізнається Василь. – Наш звичайний, український борщ. Варю його за нашим фірмовим сімейним рецептом. І дуже тішусь коли бачу, як люди з апетитом їдять.

VIP-клієнт кухні 66 мобільного госпіталю

За словами Василя, коли до нього принесли повістку на мобілізацію в нього навіть і думки не було знайти шляхів, щоб не піти в армію. Навпаки він відразу вирішив відгукнутись на звернення Батьківщини.

За його переконаннями кожен чоловік, що поважає перш за все себе, у важку хвилину має стати своєрідною цеглинкою в оборонній стіні держави. І нехай його робота готувати їжу, але він вірить, що смачними стравами сприяє одужанню наших бійців.

Джерело: Фотографії старого Львова.

Фото з відкритих джерел.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини