Львівській вчительці присвоїли звання «Заслужений вчитель України»

Вчитель англійської мови Львівської лінгвістичної гімназії Софія Ілик отримала державну нагороду.

Почесне звання «Заслужений вчитель України» їй, сьогодні, 18 березня, вручив голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, передає прес-служба Львівської ОДА.

Джерело Львів- місто натхнення.

«Те, що ви сьогодні закладаєте, сторицею повернеться не тільки до вас, але і до всього супільства. Мабуть, дуже приємно, коли та людина, в яку ти вкладав серце, свої знання, в житті повертається до тебе любов’ю, впізнаваністю, позитивними емоціями. Часто ми говоримо, що педагоги – основа розвитку нашої держави, а сьогодні українська держава має можливість подякувати педагогам за те, що ви є, за те, що ви робите. І будьте переконані, що буде сильна українська держава – обов’язково вчитель буде в ній пошанований», – зазначив Олег Синютка.

«За значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю», – йдеться в Указі Президента України.

Софія Ілик – педагог із 50-річним стажем роботи.

«Колись я вчилась у цій школі і це Боже провидіння, що я знову повернулась сюди. І кожен день я черпаю енергію і силу від своїх дітей. Вдячна своїм учням, які пам’ятають і вдячні школі. Дай Бог, щоб своєю працею вам вдалось допомогти країні, відстояти свою незалежність. Дякую за оцінку моєї роботи за усі 50 років. Я щаслива, що тут працюю і Бог дає мені сили продовжувати виховувати дітей», – зазначила Софія Ілик.

Також за високий професіоналізм, багаторічну працю, вагомий особистий внесок у розвиток освітньої галузі області Олег Синютка вручив подяки педагогам Львівської лінгвістичної гімназії.

Фото з відкритих джерел.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини