“Дивовижні люди”: 16 річний юнак зі Львівщини став переможцем третього ефіру

Андрій Лушпак, житель села Городище Жирівського старостинського округу, 9 березня став переможцем третього ефіру грандіозного шоу «Дивовижні люди» на телеканалі «Україна».

В цьому шоу учасники з унікальними навичками демонструють свої незвичайні можливості. 16-річний хлопець пройшов вкрай складне та екстремальне випробування: Андрій склав кубик Рубіка, промовляючи скоромовку та ще водночас жонглюючи на баланс-борді. І він єдиний в Україні, хто робить це одночасно! Про це повідомляє Львів – місто натхнення.

Учасник блискуче впорався зі своїм завданням і зібрав всі 3 кубики Рубіка всього за 2 хвилини.

https://www.youtube.com/watch?v=VvQsyRuG9PY&feature=youtu.be

Андрій Лушпак отримав максимальні 40 балів від зіркових експертів проекту, також найбільшу кількість глядачів в залі віддали за нього свої голоси. Таким чином, Андрій став переможцем 3 випуску супер-шоу “Дивовижні люди” і отримав можливість поборотися у фіналі сезону за головний приз і звання самого дивного українця.

Таким чином хлопець виграв 100 000 гривень і отримав можливість позмагатися за головний приз – 200 000 гривень і почесне звання.

16-річний Андрій Лушпак на вигляд абсолютно звичайний хлопець. Однак познайомившись з ним ближче, глядачі побачили його дивовижні навички та вміння: подібно Юлію Цезарю, Андрій може робити кілька справ в один і той же момент. До того ж – однаково добре.

“Одного разу я вирішив, що хочу навчитися жонглювати: використовував кульки з борошном, які спочатку постійно падали. Мама, звичайно, лаялася, тому що борошно було по всьому будинку. Потім в моєму житті з’явився кубик Рубика – зараз я збираю його всього за 15 секунд . А потім вирішив піти далі і навчився триматися на баланс-борді”, – розповів учасник.

Уже 27 квітня ми побачимо його виступ в гранд-фіналі шоу «Дивовижні люди».

Масштабне шоу “Дивовижні люди” – це українська адаптація популярного німецького формату The Brain, яке успішно виходить в США, Франції, Китаї, Італії, Бразилії, Португалії та інших країнах світу. У новому проекті телеканалу “Україна” боротися за перемогу будуть люди з видатними розумовими здібностями, які запам’ятовують величезні обсяги інформації, дуже швидко рахують, мають стереоскопічний зір, вражаючу тактильну, рухову, м’язову або музичну пам’ять.

Зоряними експертами проекту стали популярна телеведуча, почесний посол фонду ООН в області народонаселення в Україні Маша Єфросиніна, відома співачка, Королева ночі Оля Полякова, ведучий головного ток-шоу країни “Говорить Україна” на каналі “Україна” Олексій Суханов та вчений, популяризатор науки Віктор Комаренко. У шоу “Дивовижні люди” експерти коментують унікальність, практичність і складність навчання навичкам героя, а також допомагають глядачам вибрати самого дивовижнішого учасника шоу. Телепроект виходить в ефірі каналу “Україна” по суботах о 21:00.

Фото з відкритих джерел.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини