«Жінка прагне бути коханою». 10 порад для щастя від психолога

Усі ми, знаєте, прагнемо гармонійних стосунків, щоб там хто не казав, але ми шукаємо собі пару, бажано на все життя, в горі й радості й далі по тексту. Звісно ж усім хочеться любові, часом палкої й пристрасної, часом тихої і ніжної, часом вибухово-шаленої, а інколи й звичайної, буденної. Словом, сьогодні ми говоримо про любов!

Джерело Каралєвна.

Отже, 10 дієвих порад жінкам від психолога, а щонайголовніше – чоловіка – Олександра Куберського:

1. Аби не виникало проблем у стосунках, слід відмовитися від усіх вигадок про чоловіків. Потрібно по-справжньому зрозуміти, як мислить чоловік, чого він хоче, а чого не хоче, як бачить своє подальше життя в парі. Але для цього необхідно знати погляди сильної половини людства, тобто поговорити не з подругою, а з чоловіком!

2. Ви не можете знати, що відбувається в голові чоловіка й чому він поводиться саме так. Значить, усе, що ви думаєте про чоловічі вчинки, у більшості випадків не має нічого спільного з реальністю. Якби ви знали, що насправді думають чоловіки, а не вигадували для себе їхніх думок, то не відчували б такого болю від стосунків із ними.

3. Якщо ви шукаєте ідеального чоловіка, приготуйтесь: мушу вас засмутити. Але це вам на користь. Ідеальний чоловік – вигадка, якою жінка виправдовує власне небажання налагоджувати стосунки з реальними партнерами. Ідеальних чоловіків бути не може! Є лише вигадані герої книг і фільмів, або образи з ваших фантазій.

4.  Найкращий спосіб справити незабутнє враження на чоловіка – показати, що він вам цікавий. Важливо певний час приділяти йому увагу та цікавитися тим, що він розповідає про себе та своє життя. Варто розпитати його про роботу, захоплення. Якщо ви щиро, з невдаваним зацікавленням розпитуватимете, будь-який чоловік почне захоплено розповідати. І ледь помітите, що він знайшов зацікавлену слухачку, відразу починайте захоплюватися всім, про що він розповідає.

5.  Не намагайтеся самотужки продовжити стосунки після першого побачення. Бажаєте, щоби вони тривали, – дізнайтеся, чи хоче їх партнер. Якщо є взаємне бажання, усе складеться саме по собі. Розслабтеся, дозвольте подіям розвиватися так, як усе має бути. Якщо чоловік зник після першої зустрічі – це знак: у вас із ним не складеться. Це не ваш чоловік. Ваш чоловік нікуди не подінеться після першого побачення. Він залишиться з вами надовго, він залишиться з вами на все життя!

6.  Простежте логічну послідовність – проблеми з заміжжям виростають із відсутності взаєморозуміння всередині пари. Взаєморозуміння відсутнє через те, що двоє людей не стараються зрозуміти одне одного. А зрозуміти одне одного ці двоє не намагаються, бо гадають, ніби мислять однаково.

7. Поділюся з вами цікавою думкою. Вона допоможе зрозуміти, що потрібно, аби чоловік зміг одружитися з вами. Будь-який чоловік – воїн. Він хоче бути переможцем і завойовником. Весілля для нього має бути перемогою, а не поразкою. Хочете вийти заміж за свого обранця? Допоможіть йому стати переможцем. Програйте йому. Нехай він думає, що весілля – його чергова перемога!

8. Додам ще дещо важливе: якщо у вас багато залицяльників або вам подобаються відразу кілька чоловіків, то маєте бути цілковито щирими. Можете приймати увагу залицяльників, ходити на побачення, але нехай усі вони знають про конкурентів. Ті претенденти на вашу руку, які справді ставляться до цього серйозно, замисляться й почнуть активно діяти. Багатьом чоловікам подобається відвойовувати жінку в інших.

9. Визнайте свій вік і прийміть рішення щодо пошуків свого кохання. Хоч би скільки вам було років – вісімнадцять чи шістдесят, ви варті того, щоби стати щасливою. У вас завжди є шанс вийти заміж. Завадою до заміжжя є не вік, а сумніви в собі. Вік неможливо зменшити, зате можна позбавитися сумнівів!

10. Отже, якщо ви хочете вийти заміж, починайте бачити чоловіків! Помічайте тих, які бажають одружитися. Їх дуже багато. Вони скрізь, вони навколо вас, вони поряд із вами!

Що ж, власне тут і нічого додати, треба лише діяти! 🙂

P.S.: Нещодавно світ побачила книжка психолога та коуча Олександра Куберського “Жінка прагне бути коханою” (видавництва “Брайт Стар Паблішинг”), такий собі чоловічий погляд на ситуацію, де є він і вона. Хто зна, може їм (чоловікам) видніше? Автор дає нам, невеличкі підказки, ключики та паролі від секретного файлу й можливо, якщо всі пазли складуться, то всім буде щастя!

Фото з відкритих джерел.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини