Ада Роговцева: “Лише Порошенко забезпечить успіх Україні на міжнародній арені” (відео)

Жоден із 44 кандидатів у Президенти не зможе зробити для нашої країни більше, ніж Петро Порошенко.

Про це у Житомирі заявила відома акторка, довірена особа кандидата в Президенти Петра Порошенка Ада Роговцева, – повідомляє сайт Петро Порошенко

«Чому стала довірено особою Порошенка? Бо почалась така страшна вакханалія з виборами, що я не змогла стояти осторонь політики. Я подумала, проаналізувала і погодилась бути довіреною особою Петра Олексійовича. Якщо зараз усе повернути назад, якщо під час війни почати все з мінуса (бо ми почнемо не з нуля, а з мінуса), це буде катастрофа для країни. Як можна говорити про якісь кардинальні зміни під час війни, як це роблять деякі кандидати в Президенти? Спочатку треба припинити війну, припинити кровопролиття.

На мою думку ніхто, крім Петра Порошенка, не зробить так багато для України на дипломатичній ниві, у нього великий досвід і вагомі здобутки у цій сфері, згадаймо лишень про запровадження санкцій проти Росії. Його знають у світі, він знає, як і з ким працювати на міжнародній арені», – зазначила Ада Роговцева.

«Також я стала довіреною особою, бо до мого голосу прислухаються люди. Хочу, аби наші люди почали критично мислити, аналізувати інформацію, а не лише сердитись і скрізь бачити зраду. Щоб вони почали думати, а що ці кандидати мені пропонують, чи це реально втілити їхні обіцянки в життя, що буде далі? Тепер я можу говорити голосніше, активніше висловлювати свою громадянську позицію.

Важливим є той факт, що за каденції Петра Порошенка з’явився попит на українську мову не лише в побуті, а й у ЗМІ, в кіно, театрі. Люди нарешті хочуть ходити на вистави українською мовою. І це не лише на Західній Україні, а й на Сході і в Центрі. Настали інші часи», – наголосила вона.

За словами Ади Роговцевої, однією з найуспішніших реформ стала реформа децентралізації, створення об’єднаних громад. «Те, що людям на місця віддали гроші з державного бюджету, що створюються ОТГ, ми ще не усвідомлюємо, який це прорив, який це матиме колосальний ефект для розвитку економіки. Я їжджу по всій Україні і бачу, як розвиваються громади, відбудовуються школи, дитячі садочки, лікарні, встановлюють вуличне освітлення, ремонтують дороги. Там, де є хазяїн, там громада злагоджено працює на результат, немає розбрату, чвар і конфліктів. Держава має ростити лідерів, які мислитимуть по-державницьки, ставитимуть інтереси країни на перше місце.

Переконана, що з часом, коли люди стануть заможними, вони не думатимуть про продаж своїх переконань, уподобань та голосів, не керуватимуться позицією – де більше платять і де вигідніше», – додала А.Роговцева.

Також за словами Ади Роговцевої, прикладом успішної діяльності Петра Порошенка є відбудова та переоснащення української армії. «Я з перших днів війни їздила на передову, підтримувала хлопців, розмовляла з ними, знала про їхні реальні потреби. У 2014 році я бачила хлопців на передовій у тому, що передали батьки, не було ні форми, ні зброї, нічого. Нині відчувається державна підтримка армії, ми створили армію, яка викликає гордість, нам є ким і чим пишатись», – підсумувала вона.

Редакція може не поділяти думку авторів. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини