Сімейний відпочинок: куди піти на обід

За матерілами CF.UA

Побути з сім’єю – завжди хороша ідея. А куди піти на обід всім разом в нашому матеріалі

Ресторан Love&Lviv, вул. Стрийська, 66

Якщо стає вибір, куди піти цілою родиною, то сміливо можна обирати family restaurant Love&lviv. Дитячий куточок, зручне зонування на різну кількість гостей, можливість усамітнитись у окремому залі – лише декілька плюсів цього ресторану. Знайомі та нові страви у інтерпретації шеф-кухаря Леоніда Малюги дивують як смаком, так і подачами.

Рекомендуємо спробувати: ніжна телятина Love&Lviv на грушевому пюре з вишневим соусом (104 грн/100 г).

Більше інформації про заклад в нашому каталозі Love&Lviv

Піцерія Tisto, вул. Староєврейська, 8

Якщо говорити про сімейний відпочинок, то багато сімей обирають спільний похід на піцу. Рекомендуємо завітати у невеликий заклад на вул. Староєврейській. Затишний інтер’єр, пічка та неаполітанська піца з пухкими бортиками, які там смачно їсти усім разом, чекають вас за дверима цієї піцерії.

Рекомендуємо спробувати: піца м’ясна з зеленню (155 грн).

Адреса та контакти ресторану Tisto в нашому каталозі

Ресторан-пекарня «Багет», вул. Генерала Чупринки, 68

Ресторан-пекарня, в якому завжди чути запах свіжої випічки та десертів, знаходиться поза туристичним центром, тому сюди дуже часто навідуються місцеві сім’ї на обід чи вечерю. Малюкам тут завжди запропонують розмальовки та олівці. В меню: закуски, салати, супи, гарячі страви та великий вибір десертів. Виходячи, не забудьте захопити круасани з собою.

Зверніть увагу: з 9:00 до 12:00 тут подають сніданки – яйця Бенедикт, французькі тости, млинці, вівсянка та інші.

Рекомендуємо спробувати: теплий салат з телятиною (109 грн).

Ресторан «Голодний Микола», вул. Стрийська, 352

«Найбільший у світі ресторан галицької кухні з власною пекарнею, броварнею на території закладу, великим подвір’ям з терасою, дитячим майданчиком, крамничкою та подвійним ставком, одна частина якого надворі, а інша – просто у приміщенні. В ставку плаває жива форель, яку кожен гість може сам зловити за допомогою вудочки, і її відразу ж йому приготують кухарі «Голодного Миколи»» – кажуть у закладі. Для сімей тут і справді дуже зручно: діти та батьки можуть бути одночасно відпочивати, кожен по-своєму. Кухня – кожен тут може знайти щось для себе: м’ясо, риба, салати, супи, овочі тощо.

Рекомендуємо спробувати: банош карпатський з білими грибами у сметані (150 грн).

Піцерія Celentano, пл. Ринок, 21

Піцерія Celentano у форматі ресторанів дуже прийшлась до смаку львів’янам. Тому тут завжди багато гостей, зокрема і сімей. Тут є можливість вибрати піцу з переліку класичних рецептів, а також поекспериментувати, обравши інгредієнти самому. Розміри піци тут різні (від 320 до 1090 г), що теж зручно для різної кількості гостей. Гострі, вегетаріанські страви позначено відповідною позначкою в меню.

Рекомендуємо спробувати: піца «Капрічіоза» (домашній томатний соус, прошуто, салямі, печериці, артишоки та моцарела) – 135 грн (400 г).

Ресторан-піцерія «Сім’я», вул. Щирецька, 36

Назва закладу говорить сама за себе, що тут буде комфортно провести час усією родиною. В меню: сніданки, піца, паста, основні страви. Також присутня дитяча кімната з різноманітними іграми та розвагами для найменших.

Зверніть увагу: у ресторані часто проводять дитячі дні народження та майстер-класи.

Рекомендуємо спробувати: хрусткий сир камамбер з журавлиним соусом (95 грн).

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини