“Сьогодні кожен українець знає про наш український справжній День захисника Вітчизни, про 14 жовтня” – Президент привітав всіх, хто забув про 23 лютого

Президент нагадав, що ще кілька років тому 23 лютого в Україні святкували “День захисника Вітчизни”.

Про це повідомляє Корреспондент.

Під час свого виступу у Львові в суботу, 23 лютого, президент Петро Порошенко заявив, що підтримує тих, хто вже забув, що сьогодні за день. Відео виступу опубліковано на сторінці Порошенко в Facebook.

«Сьогодні – 23 лютого. Я твердо переконаний, що ви давно вже забули, що це за день. І я хочу оплесками підтримати такий факт, підтримати всіх тих, хто забув. Чому? Тому що так і треба. Так змінюється наша країна, зміни складаються з малесеньких компонентів, які формують нову Україну. Зміни в календарі яскраво ілюструють, як змінюється Україна», – сказав Петро Порошенко.

«Все, що я міг зробити – це особисто прийти і зробити спробу зупинити незаконне засідання Верховної Ради Криму на якому вони планували оголосили референдум. Коли я прийшов до будинку Верховної Ради Криму, то світло було виключене, нікого немає, а приміщення в оточенні маленьких зелених чоловічків. Це все був фейк та фарс. У лютому 2014 року, День російської армії, вдумайтеся у це, був українським державним святом, наголошую, російської армії українським державним святом! Така була Україна. Його скасування було першим моїм президентським рішенням. Але сьогодні кожен українець знає про наш український справжній День захисника Вітчизни, про 14 жовтня», – додав він.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини