Старий Львів на картинах сучасного львівського художника

Сергій Цемрюк – художник, справжній львів’янин, який прекрасно показує дух і атмосферу міста Лева.

Художника добре знають в Польщі, Словенії, США, Канаді, Росії та Німеччині, де часто проходять його творчі виставки та де зберігаються його роботи.

Завдяки своєму таланту, Сергій Цемрюк, як ніхто краще показує своє рідне місто живим і по-справжньому унікальним.

Картини художника так і ваблять зануритися в атмосферу Львова та його мотиви, що ми Вам і пропонуємо зробити.

І ось перед нами старовинні карети, парові трамваї, перші автомобілі, жінки в елегантних сукнях з парасольками в руках, не поспішаючи походжав уздовж неонових вітрин. Здається, що силуети людей і контури будинків розмиті дощем. Це надає роботам якусь таємничість і казковість, пишуть Фотографії Старого Львова.

Місто немов повільно випливає з туману минулого. Картинки старого Львова заворожують, як би таять в собі якусь надзвичайну загадку часу і манять сяйвом сотень маленьких старовинних ліхтариків.

Сергій Цемрюк народився 8 липня 1965 року в місті Львові. У 1990 році закінчив Львівську Академію мистецтв. Ще студентом брав уроки живопису у В.Черкасова і Ю. Скандакова.

Творчі виставки проходили в містах України, Польщі, Словенії

За переконанням Сергія, його найкраща картина ще не намальована, адже до цього треба йти все життя…

Що стосується філософії життя та творчості, Сергій переконаний, що просто маючи талант, шлях собі не прокладеш. І хоча серед сучасної молоді є талановиті особистості, вони мають засвоїти головне: складовою успіху лише на 10% є талант, а решта 90% – це важка праця…

Вулиця Руська. Полотно, масло. 30×40, 2003

Бернардинський дворик. Полотно, масло 50х50

Оперний театр

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини