У Львові пройде Національне Свято Шоколаду в День Закоханих

Львів’ян та гостей міста запрошують на найромантичніше та найсолодше свято — Національне Свято шоколаду.

Chocolate Love Edition – свято любові і шоколаду проходитиме в День Закоханих у Палаці мистецтв (вул. Коперника, 17) з 14 до 17 лютого.

Якщо ви любитель солодощів і поціновувач справжнього шоколаду, ви точно не зможете пропустити цю подію. Львів славиться своєю атмосферністю, неймовірними солодощами, смачною кавою та регулярними тематичними святами. А тепер уявіть, що всі ці компоненти з’єднані і представлені у формі єдиного події, ще й в День Закоханих і ще 3 дні після нього. Незвично? Так! Романтично? Звичайно!

Що це за фестиваль?

Це по суті збори кращих шоколатьє України і сусідніх країн, які готові ділитися своєю творчістю з іншими. Тут поєднані формати майстер-класів, ярмарки-виставки, уявлень і простої затишної зустрічі. На святі можна буде і продегустувати солодощі, і купити, і попросити красиво оформити в якості подарунка близьким і рідним.

Не забули організатори і про самих маленьких відвідувачів – для них на Chocolate Love Edition будуть окремі майстер-класи, пов’язані з історією появи цього продукту і цікавими випробуваннями.

Також на заході будуть шоколадні скульптури, створені майстрами-віртуозами, серед яких слід виділити такі:

– 9-метрова коробка цукерок;
– 5-метровий млин;
– 3-метровий ведмідь.
– 6-метрова шоколадна піца (усі відвідувачі зможуть спробувати зменшені копії цього смаколика)

Для тих, хто сміливіший, вірить в свої сили і удачу, буде спеціальний конкурс – «Домашній кондитер». Участь можуть брати не тільки професіонали. Це змагання швидше придумано для аматорів, які просто хочуть розважитися. За обмежений час хлопці роблять свої кулінарні шедеври, після чого їх пробують і оцінюють компетентні журі.

На фестивалі можна буде скуштувати найрізноманітніші види шоколаду з незвичайними (перець, карамель, алкоголь, сушені фрукти і ягоди) і звичними наповнювачами (кокос, мигдаль, кедр, фундук, імбир, цукати, родзинки), так і без них (просто молочний, чорний білий).

Цьогоріч, окрім тонн найсмачнішого шоколаду, майстер-класів від знаменитих шоколатьє, закохані зможуть одружитися безпосередньо на території свята. Для усіх закоханих на Святі Шоколаду буде облаштована спеціальна «Шоколадна Церемонія». Молодята отримають «Шоколадне свідоцтво» та фото на згадку.

Усі відвідувачі Свята Шоколаду отримають в подарунок спеціальне фестивальне горнятко, гаряче какао, шоколадки із передбаченням.

Слід сказати, що подібний фестиваль проходить щорічно вже 12 років і показує в основному новинки в світі шоколадної індустрії. Щоб насолодитися цим заходом цілий день або навіть кілька днів в оточенні майстрів-чарівників, кавового аромату, цікавих творчих особистостей або просто незвично провести час з сім’єю, коханою людиною, потрібно замовити квиток за 60 грн.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини