Як відсвяткувати католицьке Різдво у Львові (афіша)

24 грудня християни, які керуються Григоріанським або Новоюліанським календарем відзначають Святвечір напередодні Різдва.

Традиційно, 24 та 25 грудня в Україні є державними вихідними. Відтак, кореспондент сайту 032.ua зібрав для читачів інформацію про те, куди можна піти у ці дні у Львові.

“Lords Of The Sound. Grand Christmas”

Оркестр “Lords of the Sound” виступить перед львів’янами із різдвяно-новорічним концертом “Grand Christmas”, у супроводі хору та фіналістів вокальних талант-шоу. У програмі: живе звучання європейських різдвяних хітів та саундтреки з новорічних фільмів.

Коли? 25 грудня 17:00 і 19:30.

Де? Театр ім. Марії Заньковецької, вул. Л. Українки, 1.

Скільки? 440 – 940 грн.

“Теплий концерт в дворику Ратуші”


У різдвяний вечір перед львів’янами із спеціальною програмою виступатимуть гурти “Burdon Folk Band” та “Lirwak”. Майстриня витинанок Дарія Альошкіна створить незабутню атмосферу за допомогою власних арт-інсталяцій.

Коли? 25 грудня, 20:00.

Де? Дворик Ратуші, пл. Ринок, 1.

Скільки? Безкоштовно

“Різдвяні мелодії на органі”

Відома львівська органістка Надія Величко пропонує поринути в музичну атмосферу Різдва та послухати класичні твори на органі. У програмі: композиції Баха, Букстегуде, Гільмана. Нововєйського та інших.

Коли? 25 грудня, 19:00.

Де? Львівський будинок органної музики, вул. Бандери, 8.

Скільки? 50 – 150 грн.

“Christmas по-львівськи”


Уже за традицією, усіх охочих запрошують на різдвяний проект від “Lviv Jazz Orchestra” – “Christmas по-львівськи”. Різдво у стилі Голлівуд, новітні колядки, трохи експериментів – така програма від гуртів: “Big band”, “Вшистко”, “Карач”, солістів Павла Пігури і Лєни Корнєєвої.

Коли? 25 грудня, 18:30.

Де? Львівська філармонія, вул. Чайковського, 7.

Скільки? 120 – 330 грн.

Благодійний концерт на підтримку малозабезпечених сімей у східних областях України

Львівські музиканти гурту “Secret Forest” спільно з румунськими колегами – гуртом “Modiwo” вирішили привернути увагу суспільства до тисяч українських родин, які залишаються на лінії вогню. Зібрані на благодійному концерті кошти підуть на святкові подарунки для дітей із потребуючих родин міст Авдіївка та Вугледар.

Коли? 24 грудня, 19:00.

Де? Клуб “Пікассо”, вул. Зелена, 88.

Скільки? Вхід вільний, але очікується благодійний внесок.

Світлове шоу і романтична казка “Крижане королівство”

На фасаді Львівської Опери покажуть 3D-mapping шоу – новорічну казку та романтичні історії, які повинні подарувати незабутні враження львів’янам та гостям міста.

Коли? 24 і 25 грудня, 18:00 – 22:00.

Де? Площа перед Оперним театром, пр. Свободи, 28.

Скільки? Безкоштовно.

“На Різдво. Назар Савко та “Rockoko”

Цього року Сихівській район по-особливому занурюється у атмосферу Різдва. Окрім Різдвяного ярмарку, тут відбудеться європейська музична зустріч із Назаром Савком та гуртом “Rockoko”.

Коли? 25 грудня, 19:00.

Де? Центр Довженка, пр. Червоної Калини, 81.

Скільки? 120 – 280 грн.

Відкриття різдвяної виставки “Світло Різдва”


У львівській галереї сучасного сакрального мистецтва відкриють різдвяну виставку “Світло Різдва”. Відвідувачі зможуть оцінити сакральну творчість Петра Гуменюка, Уляни Нищук та інших.

Коли? 25 грудня, 17:00.

Де? Галерея “Iconart”, вул. Вірменська, 26.

Скільки? Інформація уточнюється.

“Курбаси. Christmas edition”

Львів’ян запрошують насолодитися автентичними українськими колядками. Гурт “Курбаси”, який виконає різдвяні пісні перед публікою, отримав визнання в Україні та Європі, адже співачки мають власний стиль та виконують давні обрядові пісні на новий лад.

Коли? 25 грудня 17:00 і 19:00.

Де? Львівська Опера, пр. Свободи, 28.

Скільки? 280 – 800 грн.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини