У львівської маршрутки під час руху відпали задні колеса (відео)

Скріншот з відео

Під час руху по вул. Стрийській поблизу Львівського автобусного заводу у Львові в маршрутки відірвалися задні колеса.

Про інцидент, який стався 16 листопада вдосвіта, ZAXID.NET повідомив читач, який надіслав у редакцію зняте на реєстратор відео.

ДТП сталася близько 06:30 ранку і в салоні автобуса перебувало лише декілька людей. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав, хоча одне з коліс автобуса покотилося на зустрічну смугу, по якій в цей час їхало кілька авто.

Із відеозапису незрозуміло, про яку саме маршрутку йдеться – на відео не видно ні номеру маршруту, ні номерних знаків самого авто.

У львівської маршрутки під час руху відпадають колеса

Наш читач зняв на відеореєстратор, як у львівської маршрутки під час руху відпали задні колеса. Подробиці інциденту > http://zaxid.net/n1469971

Gepostet von Zaxid.Net am Samstag, 17. November 2018

Відео Юрія Підгайного (на реєстраторі не переведений годинник, тож насправді інцидент стався на годину раніше)

Керівник управління транспорту Львівської міськради Олег Партика розповів ZAXID.NET, що в управлінні нічого не знають про цей інцидент і ніхто з пасажирів зі скаргами не звертався. «Перший раз чую про такий випадок. Можливо, це навіть не міська маршрутка, там їздять і приміські. Принаймні до нас ніхто зі скаргами на цей випадок не звертався», – заявив Олег Партика.

Зважаючи на ранній час ДТП, можна припустити, що це перший рейс маршрутки або взагалі виїзд з депо на маршрут, перед яким автобуси мають проходити перевірку.

Попри те, що з львівськими маршрутками часто стаються схожі інциденти, в управлінні транспорту не ведуть статистики таких випадків і про більшість із них дізнаються зі ЗМІ.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини