Львівське кафе увійшло до списку найкращих веганських закладів світу

Львівське кафе Dogs Like Ducks увійшло до рейтингу найкращих веганських закладів у світі за версією авторитетного спеціалізованого порталу HappyCow.

Про це повідомляє Zaxid.net

Рейтинг Best Vegan Restaurants Worldwide опублікували у четвер, 15 листопада. Його сформували на основі відгуків користувачів сайту, мобільного додатку та сторінки у Facebook веганського порталу HappyCow. Загалом сервісами HappyCow користується близько мільйона осіб у всьому світі.

«Для нас опинитися в рейтингу найавторитетнішого веганського сайту у світі дуже почесно і важливо. Я й сам користуюся HappyCow, коли шукаю веганські заклади під час подорожей у різних країнах. Тож тепер про нас більше знатимуть гості з-за кордону», – розповів  співзасновник веганського кафе Dogs Like Ducks Борис Єргієв.

Усього до світового рейтингу увійшов 81 веганський заклад. У першій трійці опинилися ресторани з Шотландії, Іспанії та Німеччини. Львівське кафе зайняло в списку 52-гу позицію і стало єдиним закладом від України. Головна страва в кафе Dogs Like Ducks – авторські веганські хот-доги.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини