Відомий блогер з Івано-Франківська потягав за волосся дівчину, яка тролила його сім’ю (відео)

Скріншот з відео

Івано-Франківський блогер Ігор Пустовіт разом із товаришем побив дівчину, яка тривалий час насміхалася з його сім’ї у соцмережах.

Про це повідомляє інтернет-видання КУРС. Хлопці підловили дівчину у кафе, де вона працює офіціанткою. Пустовіт шарпнув її за волосся і штовхнув. Відео нападу оприлюднили у групі “Наше Прикарпаття” у Facebook.

Конфлікт сім’ї Пустовітів із Юлією Стасюк триває вже давно. Спершу вона була прихильницею сім’ї Пустовіт у соцмережах, однак потім перейшла у табір хейтерів (з англ. – тих, що ненавидять). Дівчина почала активно тролити блогерів, пишучи їдкі коментарі та насмішки про них.

Справжне обличчя Пустовіта

Ми звикли спостерігати за життям блогерів крізь відео і фотооб'єктиви. Але є речі, які навіть вони воліють сховати від камер. Проте не в цьому випадку. Місто і країна має знати "героїв" в лице!Ця ситуація мала місце у Франківську, два місяці тому, серед білого дня в самісінькому центрі. У головній ролі – Ігор Пустовіт, відомий інстаблогер, інстатато та ютубер, якого ми звикли бачити в соцмережах в образі люблячого чоловіка і батька двох дітей.За свою огидну поведінку він і досі не відповів.Якщо його не можна покарати законним шляхом, то він повинен бути покараний народним осудом!

Gepostet von Наше Прикарпаття am Samstag, 20. Oktober 2018

Думки користувачів соцмереж розділилися – одні підтримують дії блогера, інші ж стверджують, що чоловік так поводитися не може, а публічна діяльність блогера має різні сторони, не лише популярність та загальну любов.

Натомість сам Ігор Пустовіт запевнив, що не терпітиме поведінку хейтерів: “На запити, що завдяки нашим соц.мережам ми є публічні і нам потрібно це терпіти – скажу ні, не потрібно. Хто це придумав? Так, соц.мережі є успішними, але чому я маю терпіти образи від «сусідки», яка не хоче ніяк вирішувати ситуацію і тільки продовжує її нагнітати?”

А чи знаєте ви, що таке «булінг»? Або «про мій конфлікт з сусідкою».Взагалі не хотілось коментувати ситуацію, але якщо…

Gepostet von Igor Pustovit am Samstag, 20. Oktober 2018

Про Львів

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини