Львівелектротранс та nextbike запустили спільний абонемент на проїзд

ЛЬВІВЕЛЕКТРОТРАНС ТА NEXTBIKE ЗАПУСТИЛИ СПІЛЬНИЙ АБОНЕМЕНТ НА ПРОЇЗД

Також «Львівелектротранс» співпрацюватиме з міським «Центром розвитку туризму» та запровадить туристичний абонемент Lviv PASS.

Розповідає Твоє місто

Виконавчий комітет Львівській міської ради затвердив новий тип проїзного документу у міському електротранспорті. До кінця червня у Львові з’являться спільні абонементи сервісу велопрокату Nextbike та «Львівелектротрансу».

Придбавши цей абонемент, користувачі зможуть брати велосипеди на прокат та користуватися послугами електротранспорту. Вартість місячного абонементу Nextbike становить 250 гривень, з яких 100 гривень отримуватиме «Львівелектротранс».

Пізніше у Nextbike повідомили, що відтепер кожен, хто купує місячний абонемент, отримує місячний проїзний в львівському електротранспорті безкоштовно у додатку або на електронну пошту.

Крім цього, як повідомив  речник «Львівелектротрансу» Іван Бондар, підприємство планує спільно з ЛКП «Центр розвитку туризму» запустити туристичний абонемент – Lviv PASS. Купуючи його, пасажир зможе, окрім користування електротранспортом, відвідувати муніципальні музеї, галереї та інші місця, які долучаться до системи.

Наразі невідомо, коли з’являться такі абонементи, так само як і їхня вартість. Зазначимо, що аналогічні абонементи діють у Києві – Kyiv PASS. Їхня вартість становить від 15 євро за добу до 35 євро за три доби.

Нагадаємо, у березні 2016 року у Львові розпочав роботу муніципальний велопрокат Nextbike. Також, вчора, 7 червня, показали новий дизайн схеми руху електротранспорту, яку розробляли впродовж року.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини