Екс-журналістка зі Львова претендує на нагороду «Людина року» від «Газети виборчої»

ЕКС-ЖУРНАЛІСТКА ЗІ ЛЬВОВА ПРЕТЕНДУЄ НА НАГОРОДУ «ЛЮДИНА РОКУ» ВІД «ГАЗЕТИ ВИБОРЧОЇ»

Уляна Воробець є єдиною представницею України серед номінантів.

Уляна Воробець Facebook

Адміністраторка сайту pracadlaukrainy.pl Уляна Воробець, колишня журналістка зі Львова, потрапила до дванадцятки претендентів на нагородження «Людина року» в номінації «Громадянське суспільство» конкурсу, який щорічно організовує польська «Газета Виборча» (Gazeta Wyborcza).

«Українка зі Львова, нині працює на порталі pracadlaukrainy.pl і допомагає в Польщі іншим працівникам з України. На її рахунку – десятки справ: від звичної юридичної допомоги до організації втеч із фірм, які діяли як табори праці, чого вона сама зазнала, прибувши до Польщі», – зазначено в описі номінантки на сайті «Газети Виборчої».

Уляна Воробець є єдиною представницею України серед номінантів. Потрапила у список номінантів «тому, що багато працювала і допомагала іншим. Вона ніколи не залишається байдужою до чужих проблем. Підтримує тих, хто потрапив в заробітчанські халепи. Ця жінка віддана роботі та всупереч негараздам, сьогодні вона може бути натхненням для інших», – характеризують кандидатку на нагороду її колеги.

Щоб проголосувати за Уляну Воробець чи когось з інших кандидатів, потрібно зареєструватися на веб-сайті Wyborcza.pl або Gazeta.pl. Голосувати можна за одну особу в кожній категорії. Голосування триває до 21 травня. Його результати буде опубліковано в п’ятницю, 25 травня, ввечері на сайті Wyborcza.pl, а наступного дня – у друкованому виданні Gazeta Wyborcza.

Уляна Воробець – колишня радіожурналістка із Львівщини, уже три роки перебуває в Польщі. Нині вона є адміністраторкою польсько-українського порталу з пошуку праці, що допомагає українцям знайти роботу в Польщі.

Джерело: Твоє місто з посиланням на  polukr.net

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини