Співачка Андріана переспівала хіт Владіслава Левицького «Ой, мамо»

Андріана переспівала хіт левицького

Львівська співачка Андріана презентувала свою версію пісні загиблого три роки тому співака Владіслава Левицького «Ой, Мамо…», аби вшанувати пам’ять виконавця. Композиція вперше прозвучала на «Люкс-ФМ» у неділю, 6 травня.

«Владіслав був моїм давнім другом. Ми ледь не з дитячих років їздили на різноманітні конкурси і частенько робили ставки про те, хто з нас переможе. Я вважаю, що музикант живе, поки його пісні є поміж нас. Тому вирішила заробити цю пісню, аби кожного разу, коли виконуватиму її, нагадувати всім про те, якою світлою і веселою людиною був Владіслав», – каже Андріана.

Композиція «Ой, Мамо» виконана у звучанні з карпатсько-балканськими мотивами. Аранжуванням та зведенням треку займався саунд-продюсер Роман Микульський. Спочатку Андріана думала трохи змінити саунд пісні і розглядала кілька варіантів її аранжування, однак згодом вирішила, що оригінальна версія звучить найбільш гармонійно, тому все залишила, як є. Зокрема, у пісні можна почути вокал самого Владіслава, а також його матері Євгенії.

На пісню «Ой, Мамо» також буде знято відео-кліп. Його презентація запланована на початок літа. Режисером виступить Володимир Шурубура, який знімає усі кліпи Андріани.

Джерело Zaxid.net

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини