На День Конституції на площі Ринок виступить ONUKA

Виступ відомого українського електронного гурту відбудеться у межах Leopolis Jazz Fest.

ONUKA

28 червня на День Конституції України у межах Leopolis Jazz Fest у Львові виступить гурт ONUKA. Концерт відбуватиметься на сцені на площі Ринок. Про це інформує прес-служба джазового фестивалю.

Торік на День Конституції на Alfa Jazz Fest у Львові виступала Христина Соловій, а її концерт транслювали на офіційному youtube каналі співачки.

Довідка

ONUKA — спільний проект відомого українського саунд-продюсера та музиканта Євгена Філатова (TheManeken) і Нати Жижченко. Музика гурту — це органічний мікс електроніки, актуальної поп-музики та української етніки. Перший сингл гурту «Look» вийшов у 2013 році й з того моменту дискографія поповнилася студійним альбомом «Onuka» (2014) та 5-трековим EP «Vidlik» (2016).
2016 року у Києві ONUKA з Національним академічним оркестром народних інструментів (НАОНІ) представили спільну програму, з якою зібрали повні зали у найбільших містах України. У 2017 році ONUKA стала спеціальним гостем EurovisionSongContest, після чого «Vidlik» очолив електронні чарти iTunes у Британії, Австралії, Франції, Німеччині та інших країнах. 2017 рік — європейський тур, колаборація з DeepForest та численні нагороди від видань та музичних премій. У березні цього року гурт презентував свій другий повноформатний альбом «MOZAЇKA».

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини