Львів’янку назвали однією з 12 творців змін ООН для жінок у Євразії

Перелік 12 творців змін, які працюють задля розширення можливостей жінок в Євразії, опублікував Офіс Програми розвитку ООН у Європі та Центральній Азії.

До переліку творців змін задля роширення можливостей для жінок потрапила львів’янка Любов Максимович. Вона є головою «Центру Жіночі перспективи», йдеться в повідомленні на сайті Програми розвитку ООН, про це повідомляє Твоє місто.

«Ми ніколи не переставали переконувати владу та медіа, що насильство в сім’ї, торгівля людьми та відсутність жінок у процесі прийняття рішень є дуже важливими питаннями. Протягом останніх 15 років ми досягли значного прогресу, і це не було б можливим без голосу українського громадянського суспільства», – сказала вона.

Загалом до переліку увійшло 12 представниць різних країн Євразії. Створення списку разом із історіями обраних жінок відбувається за ініціативи Програми розвитку ООН для заохочення інших людей ставати ініціаторами змін у суспільстві.

Громадська організація «Центр Жіночі перспективи» зареєстрована у квітні 1998 року. Її місією є захист прав жінок та забезпечення рівних прав та можливостей жінок та чоловіків у всіх сферах суспільного життя. Діяльність організації спрямована на впровадження ґендерної політики в Україні, зменшення рівня насильства, підвищення конкурентноздатності жінок на ринку праці та просування їх на рівень прийняття рішень в Україні. ГО стала однією з перших неурядових організацій, яка підняла проблему торгівлі людьми. Фонд працює для того, щоб права жодної жінки в Україні не порушувалися.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини