ТОП-7 найромантичніших місць для поцілунків у Львові

З нагоди Дня св. Валентина пропонуємо перелік локацій, які додадуть ще більше романтики святу кохання.

Список підготував 032.ua.

Ротонда у парку Франка

Затишні алеї парку — чудова ідея для прогулянок удвох, щирих розмов та будування планів на майбутнє, а найвідоміша альтанка — улюблене місце зустрічей.

Памʼятник львівським Ромео і Джульєтті

Одне з найбільш романтичних місць у Львові. Геніальна шекспірівська історія кохання не може не вселяти віру у щирі та віддані почуття.

«Високий Замок»

Насолодитись пейзажами зимового міста та поділитися цими емоціями зі своєю коханою людиною можна на «Високому Замку». Тут є дві тераси, з яких відкриваються неймовірні панорами Львова.

Kiss place (площа Катедральна)

Саме тут розташувалось «Місце для поцілунків», а з ним і «Кафе №1». Цей закуток є одним із найгарніших та найбільш романтичних місць Львова.

Оглядовий майданчик собору св. Ольги та Єлизавети

Церква святих Ольги та Єлизавети, збудована у неоготичному стилі, завдяки своїм гострим шпилям залишається однією з найвищих споруд міста, а з її оглядового майданчика можна спостерігати чи не найгарніші краєвиди Львова.

Лавочка для закоханих

Лавка з левами у центрі міста — чудова локація для спільного фото. Прийдіть сюди з коханою людиною та залиште замочок як символ своєї відданості та любові.

Італійський дворик

Тут панує особлива атмосфера. У дворику легко заховатися від гамірного міста та й усіх на світі. Чудове місце, куди варто прийти з улюбленою людиною.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини