Підприємство європейського рівня в Україні – це реально? Поговоримо про компанію Вікна Steko

Сьогодні відповідаємо на питання: що таке підприємство європейського рівня? Хто будує нові заводи та впроваджує новітні технології у нашій рідній країні. Детальніше – у нашій статті.

Прагнення досягти європейського рівня життя – це бажання кожного третього сучасного українця. Хтось лише мріє, а хтось – вже сьогодні веде Європу прямісінько в Україну. Національний виробник вікон – компанія Steko відкриває для мешканців нашої країни нову продукцію європейської якості.

З появою на ринку металопластикових вікон з логотипом Steko люди зрозуміли, що вікна, вироблені в Україні, не гірші, а навіть кращі. Сьогодні технології досконалих вікон знайомі майже всім українцям.

Особливу популярність набули профільні системи з болгарським та німецьким профілем – R400/500/600 eko та Reiner R700 eko. Додаток «eko» тут невипадковий. ПВХ профіль, що використовує компанія, не містить свинцю. Лише екологічно чистий стабілізатор Кальцій-цинк CaZn. Вироблений за технологією коекструзії, профіль – безпечний та надійний.

Ексклюзивно з Великобританії для заводу Steko імпортується унікальне мультифункціональне скло Double Silver Steko. Воно здатне захищати від ультрафіолету, пропускати до72% природного світла та зберігати дорогоцінне тепло та прохолоду в оселі. Безкоштовно кожен склопакет Steko з мультифункціональним склом наповнений Аргоном. Ось вам і бажана економія – питання, що хвилює багатьох українців.

Запозичили в Європі ще одну інноваційну розробку – антибактеріальну ручку Steko BioTouch. Поверхня ручки нейтралізує більшість відомих бактерій (у тому числі кишкову паличку та стафілокок). Тобто кожне торкання віконної ручки – безпечне. Це дуже важливо при встановленні вікон у дитячих та цивільних закладах.

Та не лише це гідне уваги. Привабливі ціни, висока якість та короткий термін доставки – важливі фактори вибору для споживача.

Щоб переконатись у високій якості вікон цього бренду, ми завітали на великий сучасний завод Steko у Львові. Підприємство з абсолютно новим обладнанням 2016 року випуску («Graf», «Emar», «Macotec» − Італія, «Sturtz», «Lisec» − Австрія, «Bauer», «KMW» − Німеччина, «AIUMA», «Pressta» − Словаччина) вже працює на повну потужність та виробляє металопластикові конструкції найвищої проби.

Створені робочі місця дали змогу місцевим жителям мати гідну зарплатню та соціальні гарантії. Підприємство і сьогодні запрошує на роботу. Тай чого б не працювати: безкоштовно надається гуртожиток, 3-х разове харчування та медичне обслуговування. На роботу працівників довозять комфортабельними автобусами. Потрапляючи сюди, розумієш, що це і є виробництво європейського рівня.

Досягнути такого рівня компанія змогла тому, що у своїй роботі дотримувалась європейських принципів побудови:

  • Висока якість продукції
  • Різновид моделей
  • Система ощадливого виробництва
  • Безпечна екологічна продукція
  • Охорона навколишньої середи
  • Відношення до співробітників як до важливого активу компанії
  • Міцні зв’язки з партнерами
  • Довгострокові цілі розвитку

Отже, хочеться зробити підсумок: підприємство європейського рівня – це реальність, коли ти поважаєш своїх покупців, прагнеш розвиватись та кожного дня робиш безцінний внесок у свою країну.

Інформаційна довідка

Компанія Steko – виробник вікон та інших металопластикових конструкцій №1 в Україні. Обсяги виробництва – понад 1 000 000 одиниць продукції на рік. Продукція має всі належні сертифікати відповідності європейським стандартам якості.

Асортимент Steko дуже широкий:

  • Металопластикові вікна та двері
  • Ролети та ворота
  • Нестандартні конструкції
  • Алюмінієві фасади
  • Додаткові комплектуючі (підвіконня, відливи, москітні сітки)
Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини