Львів’яни обговорюють у соцмережах хорошого водія маршрутки. Фото

Нещодавно у мережі львів’янка поділилася враженнями від усміхненого водія та чистого автобуса на львівському маршруті №9.

Про це повідомляє кореспондент сайту 032.ua.

«Перше, що кинулося у вічі – це чисті вікна. Так! Чистесенькі вікна, і рами, і стіни. Друге, на що звернула увагу – оголошення зупинок: “Хто хотів вийти на …, Ваша зупинка”! А ще – ввічливі звернення до пасажирів: “Так, пані, проходьте, будь ласка, тут більше місця”… “Будь ласка, поступіться пані місцем”… “Вашу решту не забудьте”», – поділилася користувачка Фейсбуку.

Львів’янка також написала, що від водія по салону “розливалась” аура спокою та позитивних емоцій…

«Мені навіть вдалось побачити, як під час руху водій посміхався! Просто дивився на дорогу і посміхався! Ви часто бачите останнім часом навколо просто усміхнених людей? А мені сьогодні пощастило», – написала пасажирка маршрутки №9.

Щоб подякувати водію за комфортне і якісне обслуговування, позитив та «усмішку, яка покращила день», львів’янка виклала у соцмережі фото з номерними знаками автобуса.

Пост набрав більше двох тисяч позитивних реакцій та кілька сотень поширень. Більшість коментаторів погодились із авторкою посту, зазначивши, що водії цього маршруту «ще не зіпсувались на фоні інших маршрутів», і що «це найкраща маршрутка з існуючих на сьогодні» у Львові.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини