Телеведучий і модель: головні герої “Школи” відверто розповіли про своє життя поза серіалом

Юні зірки ефіру закохалися просто на знімальному майданчику.

Головні герої серіалу “Школа” Лола і Паша в житті мають імена Ліза Василенко та Олександр Петренко. Молоді актори стали надзвичайно популярними вже після першої серії фільму, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Головне запитання фанатів: чи дійсно вони закохані, чи тільки грають у почуття. Cаша живе в Києві шість років, відколи переїхав із Переяслава-Хмельницького. “Я звичайний хлопчина насправді”, – каже він. Ліза так само не столична дівчина. “Я з Дніпра, мені 19 років”, – каже вона. Про те, що стануть телезірками, вони навіть не сподівалися. В серіал потрапили без кастингів – продюсери вибрали їх по світлинах у соцмережах і запросили на роль. Тепер їх упізнають на вулицях, просять фото та автографи.

Саша та Ліза твердять, що грати молодших за себе школярів їм просто, бо самі добре пам’ятають, як навчалися у школі. Ліза була відмінницею, але лише у молодших классах – потім стало не цікаво бути сумлінною. Сашко, навпаки, у молодших класах займався спортом і оцінками не переймався, а у старших перейшов у філологічний клас і склав ЗНО на відмінно. І в цьому він дуже схожий на свого героя у серіалі. Ліза ж зауважує, що в житті вона добріша, хоча користувачі соцмереж у це не вірять.

Нині Сашко закінчує університет культури, де вчиться на телеведучого. “Десь класу до 9-го я мав бути юристом, а я сам взагалі з сім’ї військових, і тато мій був категорично проти якоїсь акторської кар’єри”, – зізнається він. Ліза закінчила два курси Дніпровського університету на факультеті міжнародного туризму і покинула навчання. “Я працюю, як модель, я навіть збираюся у наступному місяці їхати до Шанхаю на три місяці”, – розповіла вона.

Пара разом уже п’ять місяців. Сашко та Ліза запевняють, що познайомилися на знімальному майданчику і вже на другий день зйомок серіалу зрозуміли, що почуття навіть не треба грати. А поцілувалися поза камерами ще до того, як це було передбачено в сценарії. Режисери ж радше сварили за прояви почуттів, аніж спонукали до цього. Тепер обоє мріють про ще один сезон “Школи”, а також переїзд до Америки і подальшу успішну кар’єру.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини