Встигнути в січні: ТОП-5 подій цього тижня у Львові, які варто відвідати

032.ua пропонує добірку заходів, які не можна проґавити цього тижня.

Лекція «Архітектура після Другої світової війни»

Під час лекції можна буде дізнатися більше про те, як змінилися цінності в архітектурі після Другої світової війни у різних країнах. Про появу нового урбанізму, наслідки діяльності урбаністичних шкіл та їхній вплив на міста сьогодення. «Мислити місто» — це цикл лекцій від головного архітектора Львова Юліана Чаплінського. Простими словами про місто та його цінності. Про те, як не лише жити у Львові, але й розуміти його.

Зареєструватися можна ТУТ.

Коли: 25 січня, 19:00;

Де: Центр Шептицького (вул. Козельницька, 4);

Скільки: 100 грн.

Концерт CrazyTown (USA)

Вперше до Львова приїде американська репкор група CrazyTown відома завдяки хіту Butterfly. За понад 20-річну історію існування гурт із Лос-Анджелеса пройшов декілька етапів становлення та розвитку, припиняв концертну діяльність та знову повертався на сцену.

Коли: 24 січня, 18:00;

Де: !FESTrepublic Club (вул. Старознесенська, 24-26);

Скільки: 300 грн.

Вистава «Він, вона, вікно, покійник»

Помічник британського прем’єра Річард Уіллі таємно зустрічається з секретаркою у готелі «Вестмінстер». Несподівано вони виявляють у номері тіло мертвого мужчини. Схоже, це грабіжник, якого притиснула віконна рама. Річард та його помічник Пігден намагаються сховати труп, при цьому кожен наступний крок лише заплутує ситуацію.

Попри «трагічний» сюжет, це світла комедія, що несе радість, сміх та позитивні емоції.

Оскільки у приміщенні театру «Воскресіння» тривають ремонтні роботи, вистави тимчасово показують у кінопалаці ім. Довженка.

Коли: 26 січня, 19:00;

Де: культурно-освітній центр ім. Довженка (просп. Червоної Калини, 81);

Скільки: 100 грн.

Органна музика Фелікса Мендельсона

Хорал — твір, що виконувався хором в унісон. Композитори, твори яких звучатимуть у концерті, мали на меті обрамити цей «один голос», й звідси беруть початок найвіртуозніші багатоголосні обробки церковних пісень й, здебільшого, зімпровізовані на ходу, що свідчить про неабияку майстерність. Цей жанр органної музики дуже цікавий, адже під час звучання здається, що орган неначе співає. Виконує: Надія Величко, орган.

Коли: 27 січня, 18:00;

Де: Львівський органний зал (вул. Степана Бандери, 8);

Скільки: 50-80 грн.

«Дні Скандинавії»

«Дні Скандинавії» — це неймовірно цікавий та насичений тиждень, завдяки якому можна спробувати себе у вивченні норвезької, данської, шведської та фінської мов, познайомитись зі скандинавським кіно та музикою, мистецтвом й літературою, а також міфологією. Всі події відбуватимуться в справжній хюґе-книгарні «Книжковий Лев».

Зареєструватися можна ТУТ.

Коли: 28 січня — 3 лютого;

Де: «Книжковий Лев» (просп. Шевченка, 14);

Скільки: участь в одній події — 30 грн., пропуск на усі події — 150 грн.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини