Куди піти у Львові на Старий Новий рік, щоб вкластися у 150 гривень

14 січня у Львові, як і по всій Україні, відзначатимуть Старий Новий рік, відомий також як Василів день, якому передує Маланка. Сайт 032.ua підготував для своїх читачів низку традиційних та сучасних подій, завдяки яким ви зможете цікаво провести ці вихідні.

Маланка у Парку

13 січня о 15 годині у Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького організовують тематичну програму разом зі студією вокалу «Подих весни». Відвідувачі зможуть послухати відомі хіти, кавери, а також авторські пісні. Окрім цього, о 13 годині у будиночку біля Арки відбудеться майстер-клас із витинанки. Вхід вільний.

«Щедрий вечір з Маланкою»

14 січня о 18 годині у Львівській обласній філармонії вшанують одне з найяскравіших українських свят концертом за участі Галицького академічного камерного хору під керівництвом народного артиста України Василя Яциняка та Академічного симфонічного оркестру Львівської філармонії під керівництвом Тараса Криси. Музиканти представлять розмаїття обрядових пісень, а також сучасні колядки, щедрівки та віншування. Вартість квитків 70 — 150 грн.

Танго Open Air

14 січня, з 17 до 19 години, у подвір’ї Палацу Потоцьких, який зараз слугує Зимовою резиденцією Львова, для відвідувачів відкриється світ аргентинської музики та фольклору. У рамках події, усі охочі зможуть взяти участь у майстер-класі з аргентинського танго та чакарери від клубу «Люди вулиць». Вхід вільний.

«Небезпечна гра»

14 січня о 18 годині Перший театр запрошує львів’ян на виставу для дорослих. «Небезпечна гра» від режисерки Любов Мовчан іронічно розповідає про двох пані, які кардинально змінюють своє життя: одна втікає з будинку для престарілих, а інша — з Дня народження своєї доньки. Жінки намагаються втекти від власних проблем та стають на шлях небезпечної гри. Вартість квитків: 40 — 70 гривень.

Лінді-хоп на Старий Новий рік

14 січня з 16 години, у Львівському обласному молодіжному центрі (вул. Винниченка, 12) відбудеться танцювальний вечір для любителів свінгу та лінді-хопу (афро-американського парного танцю початку ХХ століття). На початку події проведуть тематичний майстер-клас. Вхід вільний.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини