Скільки кошує реклама на львівських трамваях?

Рекламна площа на львівських трамваях тепер продається на відкритому конкурсі. Ціна стартує від 7 тис.грн.

Через продаж рекламної площі на трамваях ЛКП “Львівелектротранс” планує збільшити статтю доходу від реклами з 3 млн. гривень на рік до 7 млн. Як зазначив міського голови Андрій Білий: “За ці кошти, наприклад, можна купити 5-7 вживаних трамваїв з Німеччини або поміняти майже всі аварійні опори контактної мережі”.

Трамваї Tatra ( 89 шт.) розподілили на 12 лотів. До кожного увійшли три, п’ять або 15 трамваїв. «Львівелектротранс» не планує розміщувати рекламу на дев’яти нових «Електронах» та на п’яти модернізованих трамваях Tatra.

Також є три формати розміщення реклами:

  • базовий (реклама лише на бортах вагонів) – від 7 тис.грн./міс.;
  • на бортах і вікнах – від 12 тис.грн./міс.;
  • повне брендування – від 17 тис.грн./міс.

Варіанти розміщення реклами на трамваях

Аукціон проводиться через систему «Prozorro.Продажі». Він стартував 5 січня і триватиме до 14, а переможців визначать 15 січня.

Раніше ціни на розміщення реклами на трамваях були нижчими – оренда площі одного трамвая на місяць коштувала 3,5 тис.грн. Договори укладались безпосередньо з рекламодавцями, жодних аукціонів ніхто не проводив.

Пізніше на аукціони планують виставити рекламні площі на тролейбусах та автобусах. Але ціна найімовірніше буде меншою, оскільки попит на рекламу на автобусах і тролейбусах нижчий.

Джерело: lviv.com

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини