Бандерівський гороскоп на 2018 рік

Як житиметься в 2018 році справжнім бандерівкам і бандерівцям

Жартівливий, але в кожному жарті є частка істини… Журналісти depo.ua склали бандерівський гороскоп на січень 2018 року.

Недовірливі Овни-бандерівці, відкривши цей гороскоп і прочитавши про те, що в наступному році їх чекає покращення сімейних стосунків, стабільність із грошима і творче піднесення подумають, “та, ви на кожен Новий рік всім таке обіцяєте”. І навіть дещо матимуть рацію, бо навіщо псувати шановному панству настрій перед великим святом. Але!

Але, недовірливі Овни-бандерівці, на вас справді чекає дуже хороший, спокійний і вдалий рік. Вам буде цікаво жити, не складно працювати, а навесні отримаєте великий приємний сюрприз.

Увесь цей рік ви були чемною бандерою, чистили зброю і мили тарілку після, а не перед їжею, тому наступного року маєте право очікувати на няшки, мімішки, бонуси і пундики. Але за умовою, що в 2018 Тільці-бандерівці проявлять настійливість і водночас – зможуть опанувати власний гонор. Оперативність і поступливість мають стати вашими символами на увесь наступний рік – можете навіть прапор із такими написами собі замовити.

А держаком від цього прапора відмахуватиметеся від купи залицяльників – в 2018 ви будете дуже популярними у протилежної статі.

Близнюки-бандерівці на початку року будуть налаштовані депресивно. Хтось гоцає біля ялинки, а в вас бажання перебити всі кульки, втопити кота в шампанському і повіситися на ялинці, загорнувшись в цю химерну гірлянду, яка відповідно до задуму китайських неповнолітніх заводчан, має бути святковою світловою ілюмінацією.

Коротше, біситиме вас усе з неймовірною силою.

Але вже в середині місяця в житті Близнюків-бандерівців трапляться події, що виведуть їх зі стану непозбувної бентеги і налаштують на бойовий бандерівський лад. Ну а поки що лікуйте нерви салом з цибулею і не забувайте чистити зброю.

Раки-бандерівці дивляться в майбутнє як зелений мобілізяка в дуло РПГ і не можуть зрозуміти, що до чого і з якого боку застосовується.

Разом із тим, події свого життя ви можете трактувати як хочеться (на відміну від правил поводження із зброєю). Мрієте про романтичні стосунки – не відморожуйтеся від тих, хто до вас заграє, хочете нової цікавої роботи – приставайте на пропозиції старшини без усіляких “але”.

Коротше кажучи, будьте відкритими до знаків долі.

Зірки кажуть, що 2018-й – рік Собаки, а собаки і коти (а Леви з сімейства кошачих) між собою якось не дуже, але то китайський гороскоп, шановні Леви-бандерівці, ми же, дякувати Богові, в Україні живемо. Тому перспективи в сімейства котячих – блискучі як в кота… ну, ви розумієте.

Левиці-бандерівки в новому році піднімуться по кар’єрній драбині, тож отримають можливість стати ще більш царственими особами. Леви-бандерівці знайдуть собі нове захоплення, яке в майбутньому переросте в джерело прибутку.

Дівам-бандерівцям в 2018 року планувати щось буде так саме безглуздо, як чекати, що народні депутати почнуть відповідати за свої слова. Рік буде спокійний, немов води Синевіру, але це оманливий спокій, бо сюрпризів і несподіванок вам відкриється дуже багато. Значна частка їх буде приємною.

Щоб рік пройшов вдало і ніщо вас не засмучувало, зірки радять звернути увагу на здоров’я: підлікувати зуби, скинути зайву вагу, чи нарешті зайнятися спиною. Якщо ви дослухаєтеся до цих порад, життя вам за це віддячить.

Терезам-бандерівцям 2018 рік обіцяє здійснення одразу кількох великих мрій. Але тільки якщо ви перетворите ці мрії на конкретні цілі. То знаєте, як в анекдоті про Мойшу, який має хоча б лотерейний білет купити.

Двоїста натура Терезів постійно влаштовуватиме їм внутрішні суперечки: бандерівець на одному плечі казатиме, що треба не опускати руки, ще трохи докласти зусиль і все вийде, а комуняка на іншому наполягатиме, що всі зусилля марні і ви все одно нічого не досягнете.

Ну і не зіркам вам розповідати, до кого з них треба дослухатися…

Якщо Скорпіони-бандерівці в 2018 році поставили собі за мету докорінно змінити життя, то особливу вишиванку, що зберігалася саме до цих часів, можете з комори поки що не діставати. Нічого кардинального зірки не обіцяють

Тим не менш, запиратися в криївці і рюмсати не варто – цього року на вас чекає стільки цікавих знайомств в яскравих справ, що в цій круговерті ви й не пам’ятатимете, яка велика мрія поки що не здійснилася. Як казав один старий мудрий бандерівець “На все свій час”

Стрільцям-бандерівцям, які хочуть в 2018 році особливих успіхів в роботі, треба буде стати максимально відповідальними. Пообіцяли Кремль спалити – от тепер і паліть, навіть якщо для цього доведеться москалем прикидатися.

Хоча насправді в цьому році вам не особливо проявляти стратегічні таланти Бандери і бойові якості Яроша – зірки не вимагають від вас вирішення надважких завдань. Ставте собі прості цілі, спокійно живіть і не забувайте поповнювати запаси сала в холодильнику.

Козерогам-бандерівцям на початку року може здатися, що весь світ – проти них і життя складається з однієї чорної смуги. Але не забувайте, що чорний – колір української землі і одна половинка бандерівського прапору. Все, що сьогодні вам здається халепою, ви можете повернути на свою користь.

Щоб все легше вдавалося, зірки радять не піддаватися паніці і обережно поводитися з грошима.

Водолії-бандерівці в 2018 році гаруватимуть так, ніби їм хтось сказав, що на кордоні з Росією можна викопати рів, вона відірветься і упливе. Хоча… зірки кажуть, що зараз у вас продуктивний період, якщо проявите наполегливість і водночас дослухатиметеся до інтуїції.

В фінансових справах очікується якійсь значний період. В вас корова часом не вагітна?

Для Риб-бандерівців 2018 рік пройде під бойові марші. Ви будете відстоювати власну думку в колективі перед побратимами і старшиною, вдосконалювати навички мінування, стрільби, приготування шурпи з фазана і катування шпигунів.

Тим, хто швидко опанує всі ці навички і навіть завоює авторитет серед старшини без жодної догани все одно не варто розслаблятися, бо треба ще буде показати, хто головний в своїй власній криївці.

Киньте в страшне божество коралями чи новою люлькою (в залежності від потреб), може й подіє.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини