Вікно у майбутнє: як виглядатиме Замарстинівський парк після реконструкції

Розробники проекту відновлення Замарстинівського парку, який став переможцем Громадського бюджету Львова минулого року, урбаністична ініціатива “Група-109” виклали в мережу Facebook візуалізацію того, як має в майбутньому виглядати парк.

Про це повідомляє lviv.vgorode.ua.

Візуалізації — це результат командної роботи. Разом з мешканцями, ініціаторами проекту, разом з проектантами, які…

Gepostet von Група 109 am Montag, 18. Dezember 2017

За словами співавторки проекту відновлення парку Оксани Луцко, основні принципи створення проекту передбачають доступність парку для людей, піклування про екологію та активізацію життя парку. Тож у парку облаштують ігрову зону для дітей, висадять нові дерева та облаштують пішохідні доріжки.

Окрім того, в Замарстинівському парку має з’явитися сцена у формі амфітеатру і майданчик для вигулу собак.

“Візуалізації – це результат командної роботи. Разом з мешканцями, ініціаторами проекту, разом з проектантами, які оформлювали заявку на громадський бюджет. Від принципів, ми рухаємось далі: до схематичних зображень, видів з пташиного лету, поглядів зі сторони відвідувача парку. Що можна побачити в парку, як ним можна пересуватись, як він пов’язаний з просторами міста, що його оточують”, – йдеться у дописі.

Нагадаємо, 22 листопада минулого року комісія Львівської міської ради визначила переможців конкурсу проектів, що фінансуватимуться з громадського бюджету міста 2017 року.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини